Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков: Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов

Политика

Петков: Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов

Петков: Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов. Ако той прекъсне зависимостта си от него - ние нямаме проблем да работим с него. Вчера чух от Борисов да казва, че той има голям гръб, който е хлъзгав. Освен, че има голям гръб има и голям врат. Обаче, за съжаление, в момента г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава, заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Това, което се случи вчера - това е поредният случай и съм сигурен, че Росен Желязков не би нарушил правилата, ако имаше свободна воля, но г-н Пеевски му подвикваше от първия ред и г-н Борисов се съгласяваше и той нарушаваше, добави Петков.

Сигурен съм, че Мария Габриел нямаше да сложи имена в проектокабинет, които не са съгласувани. Да, обаче, г-н Пеевски и г-н Борисов ѝ казаха да го направи. Ако ГЕРБ иска да има нормално управление, то те трябва да се отърват от големия воденичен камък на врата на Борисов - г-н Пеевски. Той не иска да предаде перманентната власт в прокуратурата, в съдебната система и в регулаторите. Това е големият проблем и се показва е, че България не може да има нормално управление оттук нататък, ако тази зависимост не бъде прекъсната от г-н Борисов към г-н Пеевски. Ние не искаме нещата да са при нас. Искаме честни конкурси", каза още Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети