Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Медиите, захранвани от Сорос, лъжат че Тръмп е загубил изборите

Мнения

Медиите, захранвани от Сорос, лъжат че Тръмп е загубил изборите

Снимка:

*Коментарът е от Фейбук профила на журналиста Недялко Недялков

„Това са заглавия от "Клуб Зет", "Медиапул" и "Дневник", отразяващи изборите в САЩ.
Това са фалшиви новини.
Няма нужда да ги търсим в "Информиран.нет" или други официално позиционирани фейк-сайтове.
Фалшивите новини са в медиите от орбитата на "Капитал", грантирани с милиони от "Америка за България".
Тръмп не е загубил изборите, напротив - спечели ги. Републиканците взимат Сената с още по-голямо мнозинство отпреди, взимат и голямото болшинство от губернаторските места. Губят единствено в долната камара.
Възниква логичният въпрос - защо медиите, дотирани от една американска фондация, подвеждат за случващото се в Америка? Не подвеждат, направо лъжат, грубо манипулират? Защо толкова много им се е приискало Тръмп да бъде отстранен от власт?
Защото фондация "Америка за България" не представлява американската държава, а единствено Демократическата партия в САЩ. Създадена е през 2009 г. с активното съучастие на тогавашната администрация на Обама и изпълнява нейните поръчки и политики.
Кръгът около Иво Прокопиев от години е обсебил контактите с американското посолство, доминирано от демократи. Прокопиевци са нещо като нещатна агентура на легацията - донасят какво се случва в медиите, бизнеса, управлението. Рисуват представата на американците за България. Формират отношение.
Тръмп е препъни-камък в тази игра. Мандатът на сегашния посланик изтича, предстои смяна, която може да се окаже повратна за статута на капиталци - особено в контекста на съдебните дела и обвинителните актове срещу тях.
Публична тайна е, че посолството бе техният жив щит през годините.
Какво ще се случи, ако Тръмп проводи в България и изобщо на Балканите някой от "своята порода"? И обърне с хастара наопаки досегашните "либерални" практики?
Звучи идеалистично, но не е изключено. Прокопиевци са в паника, за тях е важно да се съхрани статуквото. Затова медиите им бълват ежедневно фалшиви новини срещу Тръмп и продуцират контрапропаганда срещу държавата, която ги храни.“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема