Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Професия „Протестър“: Отхвърлените от държавата Манолова, Копейкин и ДБГ се обединяват срещу властта

Мнения

Професия „Протестър“: Отхвърлените от държавата Манолова, Копейкин и ДБГ се обединяват срещу властта

Снимка:

В съботния ден загубилата изборите в София Мая Манолова отново ще завладее ефира в обичайното си напоследък състояние на протестираща.

Безработното бивше острие на БСП ще срещне подкрепа в лицето на доскорошните партньори на ГЕРБ - ДБГ.

„ДБГ ще подкрепим протеста на гражданската платформа Изправи се.БГ с искания властта да отговаря за лъжите и корупцията“, казва председателят на Движение България на гражданите Димитър Делчев пред медии.

Също като Мая Манолова болно амбициозната Меглена Кунева, доскорошен лидер на ДБГ и бивш вицепремиер на Борисов, беше отхвърлена от държавното управление и изведнъж се превърна във враг на властта.

Никой не се изненада от заявената подкрепа на седящия протест на „Изправи се“ на професионалния протестиращ Костадин Костадинов, който успя да се сдобие със скъпа къща, кола и ред материални облаги чрез държавна субсидия.

„Още в началото на протестите на 14 май заявихме, че трябва да се търси единодействие от всички опозиционни сили, които не са доволни от настоящата власт. Подкрепяме всички, които недоволстват от управлението на настоящия режим“, коментира пред Lupa.bg лидерът на „Възраждане“.

Костадин Костадинов обаче призна, че той самият ще отсъства от протеста на Манолова.  


Коментари (6)

кесо Е, бай Йоло вече ще има компания за едно каре белот. Само да внимава за Майчето, че тя май обича да послъгва. Дай коз и това е!
23.05.2020 12:00 / Отговор
Ама разбира се И Се Бе!
Де Бе Ге!
Венсеремос, Ура, Да живей живей труда!
23.05.2020 14:00 / Отговор
Тъп десен Вие сте дясна алтернатива!Да ,бе.Аз съм марсианец.3% ще бъде заветната ви мечта,докато търпите такива дървени камъни за ваши представители из медии и партии.Комунистите станаха социалисти,а вие какви сте ???
24.05.2020 00:19 / Отговор
Делчо Попов Като прочета "протестър" и веднага се сещам за Иво Прокопиев и неговия професионален протестър Тома Белев, който се използва за рекет над бизнеса, който иска да инвестира в даден регион!
27.05.2020 15:37 / Отговор
Тарапан Копейката трябва да ни покани да разгледаме къщата. Няма само Ивановчо да ходи там я. Поредното сгромолясване на политическа кариерка на старта, заради субсидийни облаги! Боленчо се гъзи насам-натам и изкара почти 15 години, но Копейкино ще потъне още след флагчето! Е, поне си купи имотчета и колица!
27.05.2020 15:39 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема