Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Румен Радев и Костадинов от „Възраждане“ ще се изявяват на Шипка въпреки мерките на здравните власти

Мнения

Румен Радев и Костадинов от „Възраждане“ ще се изявяват на Шипка въпреки мерките на здравните власти

Снимка:

Суетата на президента надделя над здравия разум. Първо отмени приема много, преди да се обявят мерки срещу коронавируса и да се отлагат масовите мероприятия. Но, когато здравните власти призоваха официално да се отменят събиранията, Радев се юрна към върха. Плътно зад него застава и Костадин Костадинов, известен като Копейкин, председател на „Възраждане“. Дали пък няма да са само двамата?

Днес стана ясно, че по препоръка на Националния оперативен щаб за заболяването COVID-19 планираният за утре - 3 март, официален ритуал за честване на 142 години от Освобождението на България на връх Шипка се отменя.

Достъпът на граждани, желаещи да се поклонят пред Паметника на Свободата, остава свободен.

В момента има нова грипна вълна от вирус тип “Б“ в областите: Варна, Бургас, Пловдив, Разград, Сливен, Ямбол, Стара Загора, София – област и други. Усложняване на епидемичната ситуация в страната от активирането на други инфекциозни заболявания. Това е причината от Националния оперативен щаб срещу коронавируса да предупреждават, че „струпването на големи групи хора на едно място създава предпоставки за епидемиологични рискове относно активиране на горепосочените инфекции“.

Препоръката е била адресирана и до президента Румен Радев, но очевидно то няма да я изпълни.

От Президентството обаче съобщават, че от 11.00 часа утре държавният глава Румен Радев ще поднесе цветя на връх Шипка и ще отправи приветствие по случай Националния празник на България.  


Коментари (11)

Иван Ей няма да обиждате Костадинов! Той е честен истински българин! Аз ше гласувам за него защото ми харесва неговия искрен патриотизъм!
Надявам се скоро да правим геноцид над всички турци и цигани и гърци (за малко да ги забравя мама им мръсна!)
Имам носталгия по комунизма, много хубави времена бяха! А забравих да спомена, че всички, които не са съгласни с нас ще бъдат съдени на Народен Съд за измяна!!! С нами бог напред и волен кмет, така де Копейкин президент!
02.03.2020 17:18 / Отговор
Иван Ей забравих да кажа че Русия е много хубава държава! Блят
02.03.2020 17:20
Майтапчия Ванка,лошото е че се майтапиш със сериозни проблеми.Селякът-президент и пишман националиста са опасни и за твоето бъдеще.Такива идиоти в политиката в България не е имало и дано да няма никога вече.Корнелия и Славе са само пълнеж на идиотизма.
02.03.2020 20:14 / Отговор
Другарят Десислав... Е, как ще се откаже да си излее пак надгробното слово и то от високо?!
03.03.2020 05:58 / Отговор
Браво на президента Имаме истински обединител на нацията. Коронавирус няма, а той отменя приема в затворено помещение. Какво лошо има на Шипка, вятър и студ. Моят прадядо-революционер и опълченец се е бил ранен на Шипка за Свободата, не се е страхувал, че кракът му ще загнояса. Просто ги е страх да не ги освиркат отново, ибрикчиите на Турция.
03.03.2020 09:13 / Отговор
Браво на президента Имаме истински обединител на нацията. Коронавирус няма, а той отменя приема в затворено помещение. Какво лошо има на Шипка, вятър и студ. Моят прадядо-революционер и опълченец се е бил ранен на Шипка за Свободата, не се е страхувал, че кракът му ще загнояса. Просто ги е страх да не ги освиркат отново, ибрикчиите на Турция.
03.03.2020 09:31 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема