Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Време разделно, време на мерзости, време на подлеци...

Мнения

Време разделно, време на мерзости, време на подлеци...

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков

Време разделно, време на мерзости, време на подлеци...

Сашо Симов, депутат от БСП, наругал Христо Мутафчиев и Александра Сърчаджиева, защото си позволили да изкажат подкрепа към Боил Банов.

За Мутафчиев написал следното:

"Навремето специално за него пратиха самолет, за да го вземе и да се лекува, нещо, за което обикновен българин дори не може да сънува..."

Наистина, отвратително е да злословиш по адрес на Ицо, който оцеля на магия и прескочи геройски трапа след прекаран инсулт - заради таланта на докторите и заради жеста на Борисов, който навреме му прати самолет да го транспортира от морето в София.

Лошо ли е, че е спасен човешки живот? Грях ли е сторен?

Борисов е пращал самолети за стотици, може би хиляди българи. Свидетел съм на това. Когато може, помага. На никого не е отказал, повярвайте.

Направил го е не защото Ицо е звезда или симпатизант на ГЕРБ, а защото така повелява нормалната логика, човещината.

И сега Сашо Симов, интелектуалец уж, човек на духа и перото, да зачеква именно тази болна тема, да я вкарва в политическа употреба, за тяснопартийни нужди...

Какъв човек трябва да си, какъв изверг, извинявайте...

Или да се закача със Сашка Сърчаджиева, която току-що изгуби най-близкия си - прекрасния Иван Ласкин?! Да я нарича "храненица"?!

Каква храненица е Сашка, бе, Сашо? Бачка от сутрин до вечер, бори се за дъщеричката си, бичи в театъра и телевизията, замязала е на скелет от грижи и къртовски труд...

Много низко, много долно, дъното дълбаеш.

Разбирам, че трябва да се харесаш на ръководството, на лидерката, да се издокараш пред колежката Йончева - зер евролиста се пише, може да те сложат някъде. И все пак има морална черта, която нямаш право да пресичаш.“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема