Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. За кого е удобна атаката срещу Валери Симеонов?

Мнения

За кого е удобна атаката срещу Валери Симеонов?

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков

Атаката срещу Валери Симеонов е изключително удобна за Корнелия Нинова, за да отклони вниманието от напрежението в БСП, където най-знаковите имена на партията се опълчиха на едноличното й управление. И да се представи за майка-хранилница на клетите майки.

Удобна е за Волен Сидеров, за да отклони вниманието от неадекватното си поведение в рамките на коалицията и да отмъсти на Симеонов, който не го иска за водач на евролистата.

Удобна е за „Господари на ефира“ - за да императ имиджа си, потъмнен след скандалните симулации на „бития репортер от склада“, и пак да се легендират като морална съвест на нацията.

Удобна е за ДПС, разбира се - това е пореден камък в градината на патриотите, който може да отключи окончателния им разпад, както и разпада на цялата управляваща коалиция. Известно е, че Симеонов е единственият от ОП, недолюбван от Доган и без предполагаеми контакти със Сараите.

Удобна е за олигарсите, поставени на прицел от Симеонов - Домусчиев, Такитата по морето, хазартните босове...

Най-лесната работа е да се вземе главата на Валери Симеонов. Самият той, смятам, че би си тръгнал с облекчение. Ще си отиде в Бургас и ще има повече време да се грижи за болната си майка - тежък инвалид от много, много години. С чиято съдба никога не е парадирал...

Но защо трябва да се доставя кеф на цялата изредена по-горе сбирщина?“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още