Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. А Божков ще разкаже ли и за 40-те разбойници, и за 40-те любовници?

Мрежата

А Божков ще разкаже ли и за 40-те разбойници, и за 40-те любовници?

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Васил Божков утре пак щял да прави „разкрития“. Този път обещава „истинската история на Али Баба“.

А дали ще разкаже и за 40-те разбойници? Охраната му, горе-долу, е толкова. И колко души са „изгорили живи“. И колко народ са затрили. Засега обвиненията в убийство са 4, но като нищо ще нараснат.

Поне 40 са и премиерите, президентите и министрите от различни кабинети, които му подсигуряваха икономическо и криминално всевластие. Да ги опише всички, да не ни размотава с Влади Горанов.

Ще разкаже ли и за 40-те любовници? Може и повече да са - из шоубизнеса, манекенките и чалгата десетки „весталки“ пробиха през неговия креват...

А ще обясни ли най-после защо 30 години държавата в лицето на различни режими все него допускаше до пещерата с богатствата и само на него обади паролата „Сезам, отвори се!“?

Това са важните сюжети от тази поомръзнала приказка. Да не ни замазва очите с есемеси, паметни записки и анимационни герои като Сашо Диков.  


Коментари (4)

Иво Самата бкп научи фракциите си да правят като тях, а това е никога да не признават вина!А на това пък ги научи кпсс/кгб!Така, че да се надяваме божков да си каже всичко което е правил!
31.05.2020 16:53 / Отговор
Мира Нещастници, все комунистите са ви виновни. Във всяка цивилизована държава прокуратурата и пресата щяха да разследват сигналите за корупция, па макар и дошли от престъпник. Само про нас услужливи мисирки като този кудкудякат в защита на Наглите корумпирани гербаджии
31.05.2020 17:43 / Отговор
М Парите бяха откраднати от комунистите !
31.05.2020 22:06
Емо Парите на България бяха откраднати от другарите комуняги още през 1990г малко след като си изритаха вожда си самите те!През 96-7г откраднаха втората част от парите на България и ни направиха 2-я фалит на България другарки мира!А за десерт през 2013г след като успяха да извземат властта ограбиха само една банка Ктб на Мустака заедно с дпс, и атака!
01.06.2020 09:59

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още