Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асим Адемов: „Новата България“ на Радев ще я строи „ТехноИмпексДалавераКъмпани“

Мрежата

Асим Адемов: „Новата България“ на Радев ще я строи „ТехноИмпексДалавераКъмпани“

Снимка:

От Фейсбук профила на евродепутата Асим Адемов

Р.Р., вместо да почете паметта на жертвите на комунистическия режим, тържествено обяви, че ще изгражда нова България. А аз се сетих веднага и за видните строители от строителната му бригада, с която ще сътвори това чудо на чудесата. Всички те са от гилдията на братството на почтените строители.

Строителството ще се извърши от компанията  „ТехноИмпексДалавераКъмпани“. Строителните материали ще се доставят със самолети „Грипен“.

Румен, оня като символа на Брюксел, ще отговаря за строителството на фонтани и шадравани и за връзките с почтените, избягали от родината бизнесмени. Костя Копейкин ще отговаря за финансирането на строителните дейности, все пак ще трябват и копейки.

Христо с лодката, приятеля на Маджо, ще отговаря за дейностите по морския туризъм, предвид богатия му опит с надуваеми лодки. За дейностите в сферата на здравеопазването ще отговаря доц. Мангъров, въпреки че влизайки в политиката, всъщност ще е извън нея.

Йоло Денев ще отговаря за площадните пространства, защото познава всяко едно жълто паве. МаяМата ще отговаря за всичко, защото разбира от всичко! За изграждане на  монумент  на видните строители ще се погрижи оня от Триото, а за честното и безпристрастно информационно осведомяване на широките маси,  ще отговаря оня другия, Информирания от Триото.  


Коментари (10)

Абсолютен наглец и подлец е това пропутинско чучело ,тъкмо ще види как ще бъде пратен на селотоя път да си пасе патките след повторното си нахално кандидатиране за бардака в който превърна президенстката институция!
01.02.2021 15:01 / Отговор
Z Дано!
01.02.2021 16:54
Тодоров Браво г-н Адемов! Ако позволите бих предложил Христо да поеме и ресора "умряла риба". Към морския сектор, някак си естествено, ще се добави и риболова.
01.02.2021 18:19 / Отговор
Тартаковер Абсолютен простак ! Срам за България че излъчва такива примитивни хора за евродепутати. Вярно е от ГЕРБ, вярно че там интелектуалното ниво е доста смущаващо, че депутатите им, както министрите и специалистите, са събирани по улиците и кръстовищата. но това го знаем тук в България, а поне за Европарламента да бяха подбрали нещо по-качествено..!? А то-същия дебилен човек, каквито са коментиращите гербаджии в този сайт.
01.02.2021 19:22 / Отговор
Хехехе Личи си, че наближават избори! Правоверният комунист Тартаковер пише ли пише! Под всеки пост за патрона му Мунчо Злобният юмрук изпълнява и преизпълнява плана! Петилетката в съкратени срокове! Дерзай, Другарю комундарю...
01.02.2021 19:38
Срам за България е, единствено, нищото от снимката. А ти, ти си, просто, боклук. Руски отпадък, подонок.
01.02.2021 21:18
Пацо Ехо-о-о! Нещо си нервен, а?!
02.02.2021 11:53
Тараторе ако говорим за простащина-то това е да даваш оценки за всеки и всичко от позицията на нещастното си червено самочувствие на евтино платен трол.
01.02.2021 19:35 / Отговор
ГАДИНАТА РУМЕН РАДЕВ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...........ПОЛИТИЗИРАН ОФИЦЕР... БЪЛГАРИТЕ ГО ИЗУЧИХМЕ С РОБСКИ ТРУД, А ТОЙ ДА Е РЕЗИДЕНТ НА РУСКАТА КГБ/ГРУ....... ДА РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ.....
ОСТАВКА!
ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ......
01.02.2021 20:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още