Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. България все повече заприличва на психиатрична лаборатория

Мрежата

България все повече заприличва на психиатрична лаборатория

България все повече заприличва на психиатрична лаборатория - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на писателят Христо Стоянов

БЪЛГАРИЯ КАТО ПСИХИАТРИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

България все повече заприличва на психиатрична лаборатория, в която се експериментира доколко светът може да стиска очи и зъби пред управляващи с психични отклонения на малка страна. Защото, ако се вгледаме внимателно, вече има един такъв, който е наследствено луд в Азия... (Явно някъде онаследяването на ръководен пост може и генетично да стане, като Северна Корея, примерно... То и Северна Македония май натам върви... Въобще, на нас посоките ни пречат, после северните посоки ни пречат ретроградните меркурии... )

Да сринеш една страна, пък била тя и България не било обаче лесна работа. На Про100 Киро му трябваха месеци. То е почти като хленчът на българина за крайната бедност. Понякога си мисля, че не е беден народът тогава, когато кофите за смет изхранват не стотици, а хиляди. Про100 Киро бе на път да провери тази хипотеза и да провери докъде ще се стигне. Щом същите тези клошари могат да събират дори капачки за закупуване на ковьози от сметищата... Значи не всички капачки се събират от благородния българин, щом в кофите за смет могат да се намерят. Но до тука със социалния експеримент. Нервната система на българина е като корабни въжета... Няма сила, която може да ги скъса тези нерви.

Можем да изнасяме от тези въжета в страните, където е въведена доброволната евтаназия. Няма обесен, който може да скъса подобно нервно окончание. Като се замисли човек, сега разбирам защо българинът страда от дископатии - един такъв нерв да прещипеш върви се оправяй. И всичко това последната година бе проверено от Про100 Киро.

Все си мислих, че протестите за няколко месеца ще прераснат в бунт на гладните. Но българинът сифилис хваща от собствена жена, глад не хваща. Обикаля кофите за смет, събира капачки за ковьози, гледа строшени кинескопи и си представя, че от тях им говори Киро... И му вярва... А светът наблюдава експеримента отстрани и разбира как повече от половината ни история е била заета от робства и владичества... Защото няма къде да се намери толкова удобен за това народ. Освен в Северна Корея... 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети