Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Червената звезда Мая Манолова била оставена без Мерцедес, шофьор и охрана. Как ги е получила изначално?

Мрежата

Червената звезда Мая Манолова била оставена без Мерцедес, шофьор и охрана. Как ги е получила изначално?

Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на журналиста и първи зам.-главен редактор на в. „Труд“ Петьо П. Блъсков*

„Червената звезда Мая Манолова била оставена без Мерцедес, шофьор и охрана. На каквито по закон няма никакво право, разбира се. Как ги е получила изначално ще трябва да се проверява тепърва.

Вследствие на този акт госпожата от една седмица плаче по телевизорите, че нищо нямало да я спре да е близо до народа, че щяла да се вози с влака, дори щяла да приема граждани в съседното купе, за да си говорят.

Дотук нищо необичайно. Видяла е възможност за малко евтин ПиАр, що да не се направи на онеправдана. А за изслушването - тя от години само това прави - слуша.

По стар комунистически обичай обаче, обявеният за днес изслушвателен воаяж хич не се състоя. Нито Мая се качи на влака, нито прие някой.

Не помни ли как Корнелия се заканваше да "слиза сред народа" преди един месец? И заедно с парламентарната си група напуснаха НС? Само дето на другия ден вместо при хората ги бяха снимали в един от най-луксозните спа комплекси в България и така и не стигнаха до народа.

Та все хубави работи говорят червените звезди, все се заканват да ни решат проблемите, но все някак не им се получава. То нали преди се с думи хранеха народа, та и до днес са така - по инерция.“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив