Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Дейли Прес“: Горили на Румен Радев нападнаха журналиста Тодор Стефанов

Мрежата

„Дейли Прес“: Горили на Румен Радев нападнаха журналиста Тодор Стефанов

Дейли Прес: Горили на Румен Радев нападнаха журналиста Тодор Стефанов - Tribune.bg
Снимка:

Искал е да вземе интервю за катастрофата с бащата на президента

Истински екшън се е разиграл между НСО и журналистът Тодор Стефанов на паркинга на президентството, разказа пред „Дейли Прес“ самият Стефанов. Охранители на Румен Радев нападнали известният журналист. „Искахме да разговаряме с някой от пресцентъра на президентството. Бяхме възпрепятствани от бодигардовете му, които започнаха да ме блъскат, а след това започнаха ругатни и заплахи, приканващи да се махаме веднага. Казаха ни, че не знаем къде се намираме и нямаме място там“, разказа Тодор пред репортер на медията ни – причината за появата на екипът ни там е статия качена в Информационна агенция „ПИК“ в която има кадри от катастрофата на бащата на президента. Стефанов, поискал интервю с някой от сградата за кадрите.

„Как може върху нас да се упражнява подобно насилие и да се отправят такива заплахи, а когато някой нападне екип на телевизията, цялата държава започва да се занимава с казуса? А и колегата ни от Нова телевизия, който видя целия екшън, не направи нищо“, заяви още Стефанов пред „Дейли Прес“.

По информация нападението над нашия колега е заради кадрите, които Информационна агенция „Дейли Прес“ пусна от катастрофата на бащата на президентът Радев.  

 

 


Коментари (1)

Читател То пък един журналист...
30.10.2018 12:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още