Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ето ги - безсмъртните глупци. 100 човека без маски мятат бомбички по полицията

Мрежата

Ето ги - безсмъртните глупци. 100 човека без маски мятат бомбички по полицията

Снимка:

Журналистът Недялко Недялков, Фейсбук

Ето ги - безсмъртните глупци.

100 човека без маски мятат бомбички по полицията, скупчени един в друг.

Водят ги деванти като Шивиков...

Не го е срам.

В това време жена му е на първа линия като старша сестра във Военна болница. Как го търпи? Какво се е случило в душата на този български генерал, какви демони са я превзели?

Тук са и неспасяеми типове, с напълно изличена хуманност - Дионисий, агитките на Копейкин с кинтите от Кремъл, Инджова, вещиците на Мая, Ченалова - петното на съдебната ни система.

За тях смятам, че коментарите са напълно излишни.

Полицията, разбира се, наблюдава отблизо и търпи физическите посегателства над себе си. Арести пак няма да има. Политкоректността и либералниченето на Борисов стоят над всякакви мерки.

Всички сме длъжни да ги спазваме, само тези от протестите - не.

Ето и днес, на брифинга, репортерката на ПИК Вероника дръзна да попита в прав текст щаба и Мутафчийски нещо простичко и логично: "Какво ще кажете на хората от протестите, които горят маски, бутат се един в друг и не спазват режима?"

Мутафчийски скочи като опарен - сакън, йок, що питате мен, аз съм деполитизиран...

Никой не смее да каже копче на тия типове.

Ясно, че е деполитизиран, но ние питаме за чисто лекарското му мнение. А и за човешката му позиция...

Мълчанието и толерантността към уличните вандалства през последните месеци са сред основните двигатели на кошмара, който изживяваме днес. Рекордната смъртност. Задъхващата се болнична система.

В цяла Европа реакцията на властта е репресивна, с подобаваща тежест на закона, адекватни мерки на полицията - водни оръдия, съдебни производства.

Тук пак се правим на по-католици от папата.

Криворазбраният толеранс към една глутница от безумци и тяхната особено опасна пропагандна машина (фалшиви фейсбук групи и фейксайтове), която зомбира лековерната част от населението, в крайна сметка е демонстрация на неуважение към погубените животи и почернените съдби на цели семейства.  

 


Коментари (6)

Z За какво да му пука на Шивиков? За хората? Ако се разболее, жена му вероятно ще е причината веднага да го приемат във Военна болница. Какво, че заради него ще умрат други - собственият му задник е явно най-безценното нещо за него, другите да мрат. Невероятно е как напоследък мръсната пяна, която винаги изплува най-отгоре, започна да се изявява публично. Какво прави тези хора толкова зли, неадекватни, готови буквално да убиват с глупостта си, парадиращи с грозна алчност за власт и пари. Още по-трагично е, че има тулпа от добре промити мозъци, които за жълти стотинки или пък съвсем безплатно осъществяват плановете на тези амбициозни негодници. Надявам се хората с разум все още да са мнозинство.
25.11.2020 12:52 / Отговор
Дионисий Педалски И как ги изкарахте 100?НО ДОРИ И ДА СА 1000,ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ Е НЕЗАКОННО И ИМА ОРГАНИ,КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ САНКЦИОНИРАТ!ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ?ЗАПЛАТИТЕ ,ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СА ВИСОКИ!
25.11.2020 13:18 / Отговор
Някой си Нищо му няма на генерала със съпруга във ВМА-знае човека,че всичко е цирк.Апропо имам позната санитарка беше в операционна зала подготвя болни за операция,извежда ги от операционна зала и т.н) та за последните 2 месеца втори път е в платен годишен отпуск а се тръби,че няма персонал.Питам я какво мисли за вируса,има ли болни при тях-гледа да смени темата...знаят,но не казват истината
25.11.2020 14:24 / Отговор
. . . Винаги ще си останеш "никой" ! И аз има позната във ВМА, която отива да работи в Ковид-отделениери! 40 дена по 12 часа, като през това време се изолира от цялото семейство за повече от месец и половина! Няма Коледа ,няма Нова година, и съпругът е също отделен от нея!
Значи над 4 000 болни на ден , болниците задръстени, на първо място по смъртност, а някои Помияри все още тръбят, че било "обикновен" грип! Простотията и дебилността не знаят граница!
25.11.2020 18:38
кесо Дааа обичайните червени идиоти. Тия обач така са дотегнали на всички, че хора от други общности не се присъединяват към тях за да ни ги сочат с пръст като част от "клуба" на глупаците.
25.11.2020 15:30 / Отговор
Дънкън Маклауд от "Highlander" Безсмъртни, безсмъртни, колко да са безсмъртни? Накрая ще остане само един!
25.11.2020 16:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема