Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Филмът на Божков става все по-тъп и публиката ще намалява. Нивото е много, много ниско

Мрежата

Филмът на Божков става все по-тъп и публиката ще намалява. Нивото е много, много ниско

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Васил Божков олекна съвсем.

Жадната за сензации тълпа очаква от него документи, записи и сериозни свидетелства, а той пуска грозен комикс за Борисов, който уж го рекетирал за "Националната лотария". (Да не го показвам, че да не плаша децата на 1 юни...)

Комиксът на Божков дори не е интересна и увлекателна приказка, каквато подхожда за Али Баба, а махленска клюка, бабини деветини, при това изрисувани кичозно. Даже Христо Комарницки от "Прас прес" е Микеланджело пред неизвестния "гений", сътворил този изобразителен полуфабрикат в стил "весельie картинки".

Можеше да наеме някой по-талантлив автор - все пак от изкуство би трябвало да разбира, насъбрал е толкова картини...

С подобни инфантилни "компромати" беглецът от закона с 18 обвинения дискредитира защитната си теза, че е жертва на "хунта", мъченик с отнет бизнес, който може да разобличава правителството и главния прокурор.

Цветан Василев поне даваше от Белград пространни интервюта с факти, докато Божков явно ще я кара на художествена самодейност през фейсбук и ще се кефи колко много лайкове е натрупал. Следвало продължение, но този филм става все по-тъп и публиката ще намалява. Нивото е много, много ниско, жалко, мислехме го за умен мъж.

Рекетирали го, карали го да подписва паметни записки, тормозели го...Егати клетника с едно-две милиардчета лично състояние. Най-богатият българин ще излезе най-големият страдалец, ей...

Да се предаде на властите, да го докаже, да не говори от името на "лирическия герой" Али Баба, тогава ще повярваме.  


Коментари (10)

Филмът Пикльо е много интелигентно направен, не ти отърва, че показва колко корумпирана е Бойковата хунта. Всички подлоги и мисирки като теб сте за затвора, защото венцехвалите и вие лапате от тези кражби.
01.06.2020 15:39 / Отговор
Хехехе Хахаха
01.06.2020 16:14
Тартаковер Не съм съгласен с първия коментиращ. За хунтата и политическите бандити, закотвили ни на дъното на Европа-да, там им е мястото ! Но подлоги и мисирки е имало винаги през всички векове, този просто е една жалка какавида. Моралът му се свежда до лизане на задници, до падане на колене, удряне глава в земята пред властния, или богатия, пред онзи който дава кокалче. Такива са и мисирките, те нанасят вреда на обществото като кърлежи, но няма как за това, просто защото са безгръбначни, да влязат в затвора. Кеворкян нарича подобни писания полюция на обикновен идиот. А пък простите хорица, които избират душманина съсипал живота на тях и децата им за години напред, как да ги осъждаме? Евтини хорица, на които напълниха дървените глави с евроатлантически ценности и така станаха немислещи и удобни. Изключвам от тях простаците, които не знаят да мислят, а само да псуват...
01.06.2020 16:41
Елемаг Това което се случва покрай промените в закона за хазарта и повдигнатите обвинения срещу Черепа извади на показ изключително долната същност на самоцелните противници на Бойко и ГЕРБ. Хвърлиха се на амбразурата да защитават бизнесменът с най-мрачна репутация в България. Ако трябваше да критикуват правителството в този случай, то можеше да е ЕДИНСТВЕНО по линия на това, че твърде късно се заеха да поставят Черепа където му е мястото, а именно - в затвора! Но не; враговете на ГЕРБ и Бойко налапаха череповия до топките, само и само, в поредна тема, да се намират на приказка срещу правителството - АБСОЛЮТЕН СРАМ И ПОЗОР ЗА ТЯХ!
01.06.2020 17:33 / Отговор
Тартаковер Доста жалко "Елемаг" ! Очевидно си от онези хорица, за които споменавам в предпоследния си ред, а " с налапването до топките" слизаш до последния. Кой защитава Черепа, бе човече? Къде го прочете, в моя коментар, или в онзи по-горе на колегата(или колежката) ? Ако някой не харесва бандитската глутница, заковала ни на дъното и направила ни от достойна в унизена държава, това означава ли, че харесва престъпници като Черепа, Домуса, Пеевски, Гергов, Ганчев, Бобокови..? Толкова примитивно мислене със сигурност е постигнато поради опростачването на народа и съсипването на съдби в тъжните 30 години. А 10 от тях директно от сегашния сикаджия, заменил бухалката с премиер-министърско кресло! Хайде, стига толкова. Гнус ме е да коментирам бандити, както и усукващите се около тях ибрикчии.
01.06.2020 17:57 / Отговор
Иво Колега на доста хора, не хорица, Бойко им е виновен!Виновен е защото всички ги поставя на място, и защото тези хора (доста са от фракциите на бкп) са отдавна на дъното и потъват вече в тинята!И мене ме гнус да коментирам бандити и продажници даже!Хубава вечер колега........
01.06.2020 20:40 / Отговор
Елемаг Ей ти, по-горния дебил... Поста ти е изпълнен със свръх-доза от нелепите, банални и неистинни клишета, които антигербаджиите ръсите на конвейр и повтаряте до откат без да влагате грам мисъл - като някакъв развален магнетофон... Поредния ляв антигербаджия дето търси оправдание за собствената си несъстоятелност в лицето на управляващите! Зарубеняк и дебил, точно както и останалите левичари! Като ви слуша нормален човек и има чувството, че една майка ви е раждала! Самото съществуване на елементи като теб е позор за човечеството и за отечеството! България за 10 години се промени, построи се инфраструктура, облагороди се физическата среда, безработицата изчезна, стотици нови заводи в цялата страна, покупателната способност на населението нарастна в пъти... А левите шибанячета не спирате да казвате на бялото черно и да говорите пълни глупости! Е нема такива уроди като вас! Вие сте болни мозъци - буквално, не като метафора!
01.06.2020 22:03 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още