Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Хич не му прави чест на господин президента, че очевидно поръчва, плаща и стои зад безобразни манипулации

Мрежата

Хич не му прави чест на господин президента, че очевидно поръчва, плаща и стои зад безобразни манипулации

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на Недялко Недялков

В червените фейк-нюз сайтове тип Informiran.net, 4udoslav, Bradva президентът Румен Радев е легендиран като народен човек и месия. Според фабриката за клевети на Бабикян и Добри Божилов, ако Радев дойде на власт, веднага ще удвои пенсиите и заплатите. Ще вкара всички корумпирани в затвора и ще върне 2 милиона емигранти от чужбина по домовете им.

Епитетите към Десислава Радева са "прекрасна", "чаровна", "най-добре облечената президентша в света". Елена Йончева е "смелата журналистка", "жената-чудо".

В същото време Бойко е "Тиквата". Той ще спира парите за раковоболните. Лиляна Павлова - "Дебелана", според която пенсионерите живеят най-много 4-5 години, след като се пенсионират, и не трябва да им се отпускат никакви пари. Йорданка Фандъкова чака в захлас смъртни случаи по "Графа". Аз съм "Недодялко", строя джамии в Родопите и се ширя в имение във Флорида...

Доста елементарна пропаганда. Доста плоско, доста прозрачно.

Хич не му прави чест на господин президента, че очевидно поръчва, плаща и стои зад безобразните манипулации на Бабикян, агента на ДС от "Фрогнюз" Огнян Стефанов, Сашо Диков, Томова, Колтуклиева, Мирослав Иванов и останалият слугинаж на Цветан Василев.

С лъжи и клевети ли ще сваля властта?

Значи с лъжи и клевети смята да управлява.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив