Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христо Стоянов: Нека да се радваме на Румен Радев

Мрежата

Христо Стоянов: Нека да се радваме на Румен Радев

Христо Стоянов: Нека да се радваме на Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Христо Стоянов - писател, публицист                   

„Там, където има тор, има и живот...“ Така че нека да се радваме на Румен Радев... Но по този повод си спомням и поантата на „Европа-хищница“ от Александър Вутимски:

„Европа-хищница, ти имаш синове многоприказващи и тъпи,

да се превърнат в тор поне за по-добро и плодоносно бъдеще“...


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ИМА ЕДНА ФРАЗА НА БРЕХТ "НИКОЙ НЯМА ДА ПИТА КАКВО Е БИЛО ВРЕМЕТО, А ЗАЩО СА МЪЛЧАЛИ ПОЕТИТЕ МУ". НЕ, ЧЕ ХРИСТО СТОЯНОВ Е ПОЕТ, ЯВЯВА СЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ НЯКАКЪВ, КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА ТОВА. ВОДИ СЕ ПИСАТЕЛ, КОЙТО НЕ Е ИЗВЕСТЕН ТОЛКОВА С ПИСАНИЯТА МУ А С ТОВА, ЧЕ Е АПОЛОГЕТ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО БОРИСОВ. НЕ ОТ ВЧЕРА ЗАЩИТАВА СТАТУКВОТО И ПЛЮЕ ПО ВСЯКА ОПОЗИЦИЯ НА БАЙ ГАНЮ, НО ТУК ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА БЕЗСИЛНАТА ЯРОСТ И ЗЛОБА. ЯВНО ПОМИЯРИТЕ УСЕЩАТ, ЧЕ КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА. НАБЛИЖАВА НЕ МНОГО БАВНО И МНОГО СИГУРНО. МЕЖДУ ДРУГОТО НА ТОЯ ПОМИЯР МИСЛЯ, ЧЕ ЖЕНА МУ РАБОТЕШЕ В КАСКЕТУРАТА. ДОБРЕ, ЧЕ БРЕХТ НЕ СЕ Е РОДИЛ ТУК
04.01.2021 12:04 / Отговор
томова Да де, искаш да станеш явно трубадура на новата мутра Румен Радев...Далеч по-голям популист и негодник от Боко. Далеч по-опасен и зависим от Кремъл и черепите...
04.01.2021 12:08
Ха ха, Айде пак ще ти броим колко пъти ще изпишеш "мутра", "мафия", "престъпник", "хунта", "диктатура"...! Напълнили сте се с "опорки" като Л"но с витамини! Смрадливите тролове по-това се познават, почнат ли да заливат с помия автора, значи е казал истината!
04.01.2021 12:08
Абе Филип Георгиев, вие само плюете ГЕРБ, Борисов............................................................. Чакаме да чуем име, партия, които подкрепяш...... От какво се срамуваш-дай имената.......
Иначе само празни приказки.........
04.01.2021 12:42
Този Филип е тартаговер той подкрепя слави И резидента , аз игнорирам този трол
04.01.2021 12:56
Да добавим ,че този помияр осъжда и Васил Левски!
04.01.2021 17:46
ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ДО "ХА ХА": А КОЙ НЕ Е МУТРА? БОРИСОВ ЛИ? КОЕ НЕ Е МАФИЯ? ГЕРБ ЛИ? КОЕ НЕ Е ХУНТА? КАСКЕТУРАТА ЛИ? КОЙ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК? ШЕФЧЕТО ВИ НА КОЙТО МУ СЕ РАЗМИНА КОЛЕДА ЛИ?
И КАКЪВ АВТОР Е ХРИСТО СТОЯНОВ? НА КОЕ ПО ТОЧНО? ТОВА ПРОИЗВЕДЕНИЕ НЯКАКВО ЛИ Е ИЛИ ЩО? ИЛИ ПЪК НЯКОЙ Е ПРОЧЕЛ НЕЩО ОТ НЕГО КОЕТО ДА НЕ Е БЪЛВОЧ?
04.01.2021 12:19 / Отговор
. . . Не бе, това са "опорките" които ви е спуснал Черепът! Само за тях се плаща, собствено мнение не се брои!
04.01.2021 12:21
Проста орка,но не на ГЕРБ , а противник на ДБСП ! Фифи,ходи на психиатър бе човек!Притеснително е психичното ти състояние!
04.01.2021 12:23
КОЙ НЕ Е ТРОЛ НА МУТРИТЕ-РАДЕВ И ЧЕРЕПА-ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ЛИ?...................................... ТОЙ Е!
04.01.2021 12:31
. . . А и анонимен трол да коментира дали някой е писател или не ...не е сериозно!
04.01.2021 12:22 / Отговор
ФИЛИП ГЕОРГИЕВ А ТИ К'ВО ПО ТОЧНО СИ ЧЕЛ ОТ ХРИСТО СТОЯНОВ. И КАКТО ВИЖДАШ ПИША СИ ИМЕТО И СИ ОТСТОЯВАМ ПОЗИЦИЯТА. А ТЯ Е, ЧЕ НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ НЕВЕЖЕСТВОТО, ПРОСТАЩИНАТА, КОНФОРМИЗМА, МАЛОДУШИЕТО И СТРАХА. А ТОВА, ЧЕ КОРУПЦИЯТА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В НОРМА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ 'качества'. КОРУПЦИЯТА И НЕВЕЖЕСТВОТО ДА РАЗРУШИЛИ НЕ ЕДНО ОБЩЕСТВО, ДЪРЖАВИ И ИМПЕРИИ.
04.01.2021 13:51
Тартаковер Това е грешката на Филип, че води диалог с простаци. С диви примитивни фенове на ГЕРБ с интелект на зелени еуглени. Те освен да псуват с пяна на уста, хулят, ругаят и плюят, друго не са научили през жалкия си живот. Аз също съм се опитвал да ги науча на нещо извън кръгозора им на примати, но срещам само простащина. Те не само не знаят нищо освен споменатото, гарнирано с евтин алкохол, те НЕ ИСКАТ ДА НАУЧАТ НИЩО! Да поучаваш, да наливаш в главата на такива познания, е кауза пердута.
Такива са родени в л-йната, живеят в л-йната и ще си умрат в л-йната ! Само в Боко виждат слънцето, защото и той е примитивен човек като тях. Дори сам го признава "Аз съм прост и вие сте прости" !
А за автора няма какво да говорим. Не само че не са проели нищо от него, те не са го чували, докато не влезе в техния коловоз да хвали Тиквоний и храчи по онези които смята за врагове...
04.01.2021 15:49
Таракане, Кажи на глас кой трябва да смени Борисов, че да се посмеем! Фатмакът-Фигурант ли, Мая Костинбродска ли, Чалгаря ли, или Румен Петков , Костя Копейкин и вся остальная сволочь? Кажи си бе Таракане! Само за плюене ставате! А онзи се казва Филип , колкото аз ...Асан!
04.01.2021 16:41
СТРАНДЖАТА Имам чувството, че тоя Филип не е платен... - само заблуден...
05.01.2021 02:39 / Отговор
Димо Всяка гадост изречена от "Рязаният поп" е комплимент за този срещу когото е насочена. Алкохолът не прощава!
05.01.2021 05:55 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати