Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Христо Стоянов: Пълен абсурд е, когато президентът на една страна, призовава към бунт

Мрежата

Христо Стоянов: Пълен абсурд е, когато президентът на една страна, призовава към бунт

Христо Стоянов: Пълен абсурд е, когато президентът на една страна, призовава към бунт - Tribune.bg

От Фейсбук профила на писателя Христо Стоянов

Пълен абсурд, е когато президентът на една страна, пък била тя и България, да призовава към бунт. Защото това направи Радев преди малко. Въпреки че е обяснимо - все пак го прави този, който е позволявал подчинените му да разпространяват държавна тайна.

Спомняте ли си Петър Стоянов, който каза, че си остава седесар до края дори като президент. Но излезе и обедини нацията, не позволи кръвопролитие, усмири тълпата. За разлика от Румен Радев, който поведе тълпата.

Аланкоолу, та ти си главнокомандващ. Да крещиш, че те управлява мафия - него лично може и да го управлява мафия. Но след като ти си се явил на избори и си избран, не трябва ли да попитаме защо си се съгласил да се кандидатираш наравно с мафиотите... И това нещо е главнокомандващ...

Би трябвало да му отнемат и това правомощие - та той ще извърши държавен преврат. И дано започне от себе си. Имайки предвид него и обкръжението му не е ли време всъщност, особено след излизането му на митинг, протестен митинг, в защита на следствени за държавна измама - да се поиска импийчмънт за Румен Радев...

Време е, според мене... За втори път снемам доверие от това нещо. Това не е президент.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

кесо Абе Румбата може и "малко да се е поизсилил" след като е гаврътнал няколко чашки за рождения ден на Деси, ама па как "величаво" изглежда с вдигнат юмрук на входа на президенството, сущий таварищ Ленин от 1917 г.
09.07.2020 21:06 / Отговор
Господин Ковид Ще закова онова нещо Радев и аз свалям доверието си от него
10.07.2020 10:17 / Отговор
Ник В друга страна от ЕС подобен национален предател. Отдавна щеше да бъде подведен под отговорност.Този боклук потъпква конституцията. Трябваше отдавна да бъде арестуван.
10.07.2020 11:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати