Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Има ли двойник Костадин Костадинов по модела на Путин?

Мрежата

Има ли двойник Костадин Костадинов по модела на Путин?

Снимка:

Има ли двойник общинският съветник от националистическата партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, както своя идол Путин?Това се питаха варненци, след като изумено засякоха как Копейкин хем е регистриран като участник в онлайн сесия на общинския съвет, хем успоредно с това води на живо във Фейсбук партийно събитие, пише сайтът Новинарник.

„Пълна шизофрения! Не е нормално общински съветник да тъче на два стана, след като от него се очаква да защитава интересите на гражданите, които са го избрали. Особено получавайки заплата от нашите данъци“, пишат възмутено хора в социалните мрежи.

„Както аз не си варя боба и не си простирам прането, докато работя от вкъщи, така и не очаквам партийните функционери да развиват партийна дейност, докато се очаква да дебатират, да защитават тези и политики“, коментира ядосана гражданка.

Не става ясно как така Копейкин хем е на сесия, хем държи огнени речи пред феновете, хем гласува решения, касаещи съдбата на града, без да е чул и дума от тях. Остава въпросът дали това е двоен стандарт, лицемерие, наглост или Костадин Костадинов е открил невероятен начин да се мултиплицира, вероятно след използване на ваксината „Спутник“!                                                            


Коментари (1)

Ако се съберат с Костинбродската Галевица + двойничката ѝ, то направо ще стане кавър рекламата на мобилен оператор: кампания "Мегабайти х4"
17.12.2020 04:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още