Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Към протестиращите: Нахлуването в НС би трябвало, и е, терористичен акт

Мрежата

Към протестиращите: Нахлуването в НС би трябвало, и е, терористичен акт

Към протестиращите: Нахлуването в НС би трябвало, и е, терористичен акт - Tribune.bg
Снимка:

Писателят Христо Стоянов, Фейсбук

АБСУРД

Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт.

Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи... Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в главата на Мая Манолова.

В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли са уроди. Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?. .. Не било допуснато детето до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната е в отсрещната сграда на Президентството - използвайте я... Вярно е, че превърнахте Парламента в то..., пардон, не в тоалетна - в кенеф.

Замеряхте го с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му... Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите Държавата. С недъгавите деца напред - това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили - за да извлечете някаква полза от тях.

Да извлечете келепир от тези деца... Ако, не дай си, Боже, влезете в Парламента по легален начин с това ли ще се занимавате - дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил... Едва ли такива като вас с такъв манталитет ще използват Народното събрание по предназначение - т.е., със законодателство...Хайде, време е да си ходите. И, ако може, махнете се от живота ми - поне от моя. Аз оставам в България. Вие не сте за тук - друг морал са оставили дедите ми - уважение на закона, уважение на деца и възрастни... Моля ви - сиктир от България... 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

ПАЧАВРАТА МАЯ МАНОЛОВА - 100%ЦИГАНКА КОРНЕЛИЯ НИНОВА-100%ЦИГАНКА
РУМЕН РАДЕВ-100%ЦИГАНИН
СЛАВИ ТРИФОНОВ-100% ЦИГАНИН
БСП-ПАРТИЯ ОТ 100% ЦИГАНИ
НЕ Е РАСИЗЪМ-РЕАЛНОСТ Е!
16.09.2020 19:47 / Отговор
Свободата е на върха на бойното копие! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо Нищото - ВЪН!
Импийчмънт на Льотчика!
Подписвайте и петицията -> https://www.peticiq.com/198975
16.09.2020 20:08
Анастас #
ДА ТАКА Е.

МАЗОЛОВА ги УБИВА Системно !
Без дори да се изправят - от упор !!?

НО ...
За Бой Пореден се готви
Поколението на 25-35 годишните.
Те са най-силно повредени от
ПРОСТАШКАТА ПАНДЕМИЯ - СЛАВИ ТРИФОНОВ.

Добре отгледани чалгари със загладени мозъци
+ второто поколение радиоактивни наследници на
Комуно-Соц-Простаците.

(предупредително)
16.09.2020 23:29
Ева След тези поръчкови циркове и злоупотреба с положението на увредени деца вече никой няма да приема на сериозно исканията и проблемите на хората с увреждания. Това е жалко.
16.09.2020 20:32 / Отговор
Z Така е. Мая може да о*сере всичко. Уродлива е отвътре
16.09.2020 20:41
кесо Прав е писателят Христо Стоянов, че това което направиха псевдомайките на Мая Конопа днес в НС може да бъде направено само от уроди. Но ако перефразираме думите на Гошо Тарабата познат на червената сбирщина още и като Георги Димитров пред лайпцигския процес - "в коя страна комунистите не са диваци и варвари".
16.09.2020 20:51 / Отговор
Българи ЧУДОВИЩЕТО МАЯ И ТЕЗО КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ НЕЩАСТНИТЕ ДЕЦА!!! ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ГИ ВЗЕМЕ ТЕЗИ ДЕЧИЦА И СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ ЗАЩОТО ТЕЗИ ЖЕНИЩА СА НЕСПОСОБНИ НА ТОВА!
16.09.2020 21:01 / Отговор
Клета Мая Ей, колко е глупава тая Мая, че човек дори започва да я съжалява. Да си бил Омбудсман и да паднеш до нивото на обикновен, долнопробен мошеник, манипулатор и лъжец... Но всъщност в нейния случай означава - да се върнеш точно там, откъдето си дошъл.
16.09.2020 21:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати