Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Копейкин със закана: Когато „Възраждане” започне да управлява, медиите ще си понесат отговорността като съучастници на режима

Мрежата

Копейкин със закана: Когато „Възраждане” започне да управлява, медиите ще си понесат отговорността като съучастници на режима

Снимка:

Лидерът на „Възраждане“, който организира и яхва различни протести срещу правителството напоследък, се закани на медиите. Костадин Костадинов, наричан Копейкин заради проруските му политически възгледи, не е доволен от това как бил отразен вчерашният протест. Затова и обижда медиите, като ги определя за „мисир-медии“ и „съучастници и служители на престъпния режим.”

„Снощи много хора ми се обадиха да ми кажат, че мисир-медиите дружно в един глас са обявили, че на националния протест на Възраждане вчера е имало 100 души. Вижте сами колко бяхме и не забравяйте да ни напомняте когато Възраждане започне да управлява да се погрижим и мисирките да си понесат отговорността като съучастници и служители на престъпния режим”, написа Костадинов във Фейсбук.

На протестите му често има депутати от БСП, които изказват подкрепа за „Възраждане”. Костадин Костадинов пък поиска и самият президент да се включи в протестите му.  

 


Коментари (4)

Чочко На 30 февруари пейкин щял да започне да управлява безвъздушното пространство,аре не се хаби-ходи да търкаляш аспиринчета по баира за Галата
08.02.2020 13:58 / Отговор
Мефистофел От психиатричната клиника към Александровска болница са съобщили, че чакат прокурорско разпореждане, за да го приберат.
08.02.2020 18:02 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ К. КОПЕЙКИН, в качеството на какъв даваш улптиматум? Забравяш, че за тях да гласували 60% и това е законно избраното правителство от бг народ. Щом си настроен проруски, сещаш ли се, какво би ти се случило в Русия, за подобни платени изяви. Щом не ти харесва в Б-Я, заминавай з Русив. Искаш да управляваш, на изборите ще се реши. Кой финансира ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ" ? Кой му разрешава тези прптивозаконни действия? Да се самосезира прокуратурата. Мястото на тази личност е в ареста. Луд умора няма.
09.02.2020 06:04 / Отговор
ФАКТ Факт е, че с КОПЕЙКИН има и хора от БКП/БСП, тези, които разграбиха и приватизираха д-вата, начело с приватизаторката К. ИМПЕКСОВА. 3 пъти бяха на власт, 3 национални катастрофи. Спомнете си как откраднаха спестяванията чрез умишлен банков фалит и пенсионният фонд. ББ е напълнил хазната и алчността им за ново ограбване, е голяма. БКП/БСП не е алтернатива за Б-Я. Те са вредно за Б-Я! Нищо добро няма да донесат, но ще върнат д-вата 20г.назад. Моля, правете разлика м/ДУ реалността, популизма и лъжите им, които сме изпитали и избивали вече. Цените и уважавайте усилията и трудът на този, който дава всичко от себе си в интерес на Б-Я. Докато гласувате за соц.комунисти, те винаги ще спъват развитието на Б-Я! Доказали са го!
09.02.2020 06:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още