Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кризата показа нагледно какви хора са семейство Радеви

Мрежата

Кризата показа нагледно какви хора са семейство Радеви

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Себичността и хейтърството на семейство Радеви вече са обществено признат факт. Това е една от ползите на извънредното положение.

Публични личности и обикновени хора се превръщат в ежедневни герои, демонстрират емпатия с дела и жестове, не с кухи фрази и позьорство в социалните мрежи и медиите.

Певицата Тони Димитрова е доброволка в общината в Бургас, разнася храна и лекарства по домовете на инвалиди.

Доброволец е и бившият здравен министър Илко Семерджиев.

Няколко жени за броени дни събраха 222 000 лева за Александровска болница.

Кръводаряват хиляди българи.

А къде е „първата дама“? С какво се занимава в смутното време, освен да философства през фейса посред нощ? Какъв е личният ѝ пример?

Съпругът ѝ днес отказал да отвори телефоните на „Българската Коледа“ за събиране на всенародни дарения. И не само това – трета седмица вече не благоволява да свика Консултативен съвет по национална сигурност.

Страхува се от социални контакти? Обиден е, че генерал Мутафчийски му иззе рейтинга? Яд го е изначално, онтологично, че съдбата го е прецакала и е извадила на повърхността истината за мерзкия му нрав?

Трудно е за демагозите и популистите. Времето иска ясна личностна саможертва и себераздаване. Здрав, неуморен труд, не егоцентризъм. Рокличките, шопинга в чужбина и кортежите излязоха от мода.

Кризата показа нагледно какви хора са семейство Радеви.  


Коментари (1)

Гневна Игнорирайте Радеви.Спрете да се занимавате с тях,те са безлични и незначителни хора.Но с огромно самочувствие. Представям си как си повтарят в захлас " Румене,ние сме президента..." Ами , остава ви още малко.
26.03.2020 19:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още