Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялко Недялков обвини Явор Дачков, че му дължи големи суми пари

Мрежата

Недялко Недялков обвини Явор Дачков, че му дължи големи суми пари

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Явор Дачков, апологетът на Румен Радев, казал, че министър Горанов трябва да лежи в затвора доживот.

Дачков е особено "ренде". Дължи пари на половин София. На мен - 4500 лв., по документи (виж снимката). Без документи - десетократно повече. Мисля, че са около стотина хиляди, ама кой ми е крив, че съм му ги давал ей така, на сляпо доверие.

Все е зле, закъсал, не може да си погаси кредитите, дебне го съдия-изпълнител, хазяйката му вдига наема, няма пари за лекарства на децата, ще му резнат джиесема, изключили му парното и прочие нечовешки битови драми.

До един момент се връзвах и давах. Даже пиано му купих, понеже било детската му мечта.

Все обещаваше, че ще връща парите. Взимал на заем, не като подаяние, затруднен бил временно, но клетвите му се топяха в лъжи по-бързо от ланския сняг.

Веднъж, преди една Нова година, ми проплака. Спрели му тока, не можел да купи подаръци на децата, жена му щяла да го напусне. Да съм му дадял 3000 лв. Е, дадох. След две седмици прочетох в едно списание: "Явор Дачков прекара празниците в Париж на страхотен купон"... Види се къде са отишли парите и колко е било вярно за тока и децата.

В професията е същата стока - докато има кинти, е верен до гроб. Като свършат парите, обръща палачинката. Иначе е цар да облече тезите си в принципи, винаги говори и пише от името на крайната и абсолютна истина.

Години наред работеше като персонална булонка на Иван Костов. После на Алексей Петров. После се завъртя край Сергей и Моника. После край Цветан Василев. Мина и през Корнелия. Сега е открил поминък при Радев, който не подозира какво го очаква с ласкатели като Дачков.

Басирам се, че е въпрос на време да почне да крънка и президента за заеми. Или поне съпругата му.

"Охххх, Деска, много ми е неудобно, но съм притеснен, спряха ни тока вкъщи, стоим на тъмно, децата студуват. Можеш ли да ми помогнеш с 3000 лв., ще ти ги върна след две седмици..."

Ще ги върне на върба в сряда. Навремето помня как Алексей Петров, коскоджамити шеф в ДАНС и антитерорист, залягаше зад ъглите да не го гепи Явор за поредния "заем". Беше смешно и поучително. Вечно притиснатият от финансови нужди Дачков е сред големите кошмари на някои от най-могъщите българи.

Прилепчив като сифилис, умилителен в лъжите, непоколебим във финансовите си потребности.

Тъй че, вместо да обижда един действащ български министър и да раздава присъди, да вземе да си плати вересиите. Излага се, уж е голям журналист и моралист.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още