Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялко Недялков: CNN отразява протеста във Вашингтон, както „Работническо дело“ стачките на „Солидарност“

Мрежата

Недялко Недялков: CNN отразява протеста във Вашингтон, както „Работническо дело“ стачките на „Солидарност“

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Недялко Недялков

CNN отразява протеста във Вашингтон, както „Работническо дело“ отразяваше стачките на „Солидарност“ в Гданск през 80-те години.

Страхотна обективност, няма що.

Елементарна пропаганда на уплашени либерасти, при това с една единствена гледна точка.

Впрочем екшънът в Щатите е интересно „криво“ огледало за българските „демократи“. Цяло лято те възвеличаваха безчинствата на тълпата по софийските улици, рушенето на сгради, къртенето на жълти павета, окупацията на кръстовища...

И ревяха полицията да не докосва „мирно протестиращите“.

Сега пищят, че „белите“ ку-клукс-клани вандалстват в сърцето на демокрацията и полицията трябва да ги помете.

Нали уж правото на протест бе върховно право, над всички закони и конституционни норми?

Смешно ми е да ги гледам как се гърчат. Смешен ми е двойният им морал.                                                           

                                                                                                                                           


Коментари (7)

Мдам Твърде необективен коментар от страна на Недялко Недялков. Не знам колко е гледал CNN, но ако е гледал, май нищо не е видял. Немалко републиканци се изказаха по CNN, а това че те не одобряват подпаления от Тръмп метеж може само да буди адмирации. Това е истинска демокрация! Можем единствено да се учим как се отстоява чест и законност!
За протокола. Не подкрепям протестите на сбирщината от псевдодесни, комуноиди и кремълофили под юмрука на румен радев от лятото на 2020 г.
07.01.2021 14:32 / Отговор
Татулова Що е истинска демокрация? Бъди сигурен, че CNN няма нищо общо с демокрацията, понеже от създаването си се занимава само с пропаганда! Може би един ден ще разберем, че CNN е поставил началото на Трета световна война! Кой знае!
07.01.2021 16:09 / Отговор
Мдам Ама, разбира се! От създаването си CNN се занимава с пропаганда, а американските войници открай време се напиват с кока кола :)))
07.01.2021 16:55
Татулова Лошото е, американските войници не се напиват с кока-кола, но нямат нито една спечелена война! Съжалявам, ако някой е останал с впечатлението, че симпатизирам на Тръмп! Абсурд! Америка можеше да избира на последните избори между психически нестабилен и доказано корумпиран! И не бъркайте, че вчера бил нанесен удар по демокрацията, а по либералната демокрация, създадена в САЩ през миналия век! Различни са!
07.01.2021 17:42
Да ме извинява Недялко и уважавания от мен коментатор Татулова, но този път не мога да се съглася. Всъщност не знам как е отразила събитията CNN, но събитията бяха вандалски и само мащабът на държавата ги различава от свинщините в България през лятото. Да не говорим колко са неуместни и животозстрашаващи в пандемичната ситуация. Тръмп е менте републиканец, (както нашите са менте десни и демократи), див популист, който не може да губи. Той също раздели американското общество до степен на омраза, какво му харесвате?
07.01.2021 16:24 / Отговор
В България имаше мирен протест, а свинщините ги създаде Борисов с вкарване на частни охранители с черепи в редиците на полицията. Разделяй и владей, това е девизът на бандита- простак! А Тръмп вече се извъртя на 180 градуса.
08.01.2021 08:55
Алис Недялко този път се изложи! Обичам да го чета, коментарите му много пъти са точно в десятката, но това, което е написал за протеста във Вашингтон е просто смешно. Остава само да си сложи вълча опашка и рога на главата :) Какви либерасти, каква пропаганда?! Трябва да си напълно превъртял, за да симпатизираш още на изстъпленията на един зъл психопат и откачената безмозъчна сган, която го поддържа.
08.01.2021 01:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема