Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Чисто женската злоба на Бенатова бе легендирана като „независима журналистика“

Мрежата

Чисто женската злоба на Бенатова бе легендирана като „независима журналистика“

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

"Бенатова...Какво очаквате от Бенатова?

„Това са тъжните гримаси на една увяхваща стара мома. Кресчендото на продуханата флигорна, ако трябва да съм злъчен.

Без семейство, без деца, без майчин инстинкт.

Какво й остава, освен да бъде зла?

Навремето се прочу в професията с това, че опипваше мускула на главния секретар на МВР Бойко Борисов по време на интервю. С това ще остане завинаги в журналистическия фолклор.

После мина "на контрол" при Цветанов - директно я захранваха с информация от службите, а тя представяше това като "велики криминални разследвания".

След като я прелъстиха, употребиха и изоставиха, тя се озлоби. Нормално за всяка дама в нейното неудобно положение.

Чисто женската й злоба обаче бе легендирана като "независима журналистика", "опозиционност", което е смешно. Поне за онези, които знаят за какви комплекси става дума.

Сега заляла социалните мрежи с монтирани откъси от интервю с генерал Мутафчийски, в които той си изпуснал нервите и изтърсил "яко ще измрете".

Нямам какво да добавя към великолепната метафора на политолога Огнян Минчев по темата: "Дори говедото е по-благодарно!"

Да скачаш толкова мерзко на един достоен лекар, на човека, който заложи професионалната си и човешка репутация в битката срещу пандемията и в нейното медийно "обговаряне", е низост, присъща на падналите жени. И на мизантропите.

И да му държиш сметка за изпусната фраза, след като очевидно си го докарал до ръба на нервна криза с тъпите си и тенденциозни въпроси...И след като този доблестен мъж от месеци не знае какво е сън, какво е почивка...

Като видите Мутафчийски и другите от щаба, ставайте на крака и им целувайте ръце! Неизвестен брой българи - наши близки, колеги, познати, наши братя по съдба и отечество, - дължат животите си на тях, на тяхната всеотдайност, реактивност, компетентност.

Чудесната статистика, която сега размахват хейтърите като атестация, че уж нямало коронавирус, всъщност е функция от успеха на Венцислав Мутафчийски, Тодор Кожухаров, Ангел Кунчев, Димо Димов, Асен Балтов и още хиляди знайни и незнайни лекари, сестри, санитари, здравни работници...

А такива като Бенатова завинаги ще бъдат окъпани в позора на Салиери. Малкия, зависим, неслучил се човек, вегетиращ в ореола на големите и паразитиращ от тяхната слава.“  


Коментари (5)

Монтираният пикльо от мафията Много интересно насочване на всички тулупи и мисирки към обективната журналистика, а не към злобния, лош и потъпкал Хипократовата клетва, т. Н. председател на НОЩ. Лекарят трябва да вдъхва доверие, увереност , любов към хората, а не да всява страх и да говори за яка смърт. Много невъзпитан, циник и подлога на мафиота. Просто трябва да си ходи. Срам и позор за такова здравеопазване.
15.05.2020 14:47 / Отговор
сивата котка Нидялко, га получиш обрив, недей забравя да посетиш гинеколог. Нъл е все лекар. Та и с Мутафчийски, коремен хируг, па се разправя с вируси.
15.05.2020 15:03 / Отговор
Теодосий Дребни подли тролчета!
Много добре знаете, че проф. Мутафчийски е великолепен хирург с най-високо ниво на професионализма - трансплантация на черен дроб! На такова светило в медицината изобщо не му е необходимо да се прави на вирусолог!
Но на кифлата Бенатова й е нужно да се прави на журналист от класа. Особено й е нужно да изпълни поръчката на сивия кардинал зад предаването Сашо11, национален борец срещу Борисов и правителството. Затова удрят подло авторитети, получили доверие и отговорни задачи.
15.05.2020 16:16
Ама много си глупава, както казва Рене от Ало, ало. Ама много си глупава бе Бенатова и всички, които ти пригласят. Генерал Мутафчийски, не обръщайте внимание на глупавите и завистливи мисирки, това не е народа, това е блатото. Благодарим Ви, докторе!
15.05.2020 16:23 / Отговор
кесо Е, да не бъдем прекалено критични към поведението на Бенатова. Все пак тя е само един обикновен таксиметров шофьор. Има доста по-груби нейни колеги. А и грешката е преди висчко на ген. Мутафчийски. За какво му е притрябвало да обяснява на един таксиметров шофьор материя която той едва ли разбира. Ген. Мутафчийски да си върши неговата работа както досега, а пък таксиметровите шофьори да ни возят без да ни "извозват".
15.05.2020 19:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още