Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялко Недялков: МВР и прокуратурата се заемат със сигнала за заплахи за убийство срещу Борисов

Мрежата

Недялко Недялков: МВР и прокуратурата се заемат със сигнала за заплахи за убийство срещу Борисов

Недялко Недялков, Фейсбук

МВР и прокуратурата се заемат със сигнала за заплахи за убийство срещу премиера Бойко Борисов, който ПИК публикува по-рано днес. Това съобщиха официално от двете ведомства.

Медията ни сезира органите на реда за скандалните закани, разпространявани от няколко души в социалните мрежи. Припомняме, че част от тях зоват за кръв и стрелба по улиците, както и метежи. Има призиви и за саморазправа с агенция ПИК и нейния издател.

Повечето от публикуващите подобни призиви са привърженици на Румен Радев и Мая Манолова и освен заплахите, разпространяват в подобни групи и фалшиви новини от сайта на Бабикян "Информиран.нет". За него също има подаден сигнал от ПИК, по който разследващите от Софийска градска прокуратура работят.  

 

 


Коментари (1)

Факт! Крайно време е МВР и прокуратурата да се намесят. Помним, че БСП и Радев отхвърлиха точката от закона за извънредно положение за наказуемост на такива терористични призиви и фейк новини, за да може да се разпространяват свободно, с надежда за метежи и преврат по време на пандемия!
12.04.2020 21:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още