Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялков: Между Радев и Бабикян няма разлика, впрочем

Мрежата

Недялков: Между Радев и Бабикян няма разлика, впрочем

Снимка:

От Фейсбук профила на Недялко Недялков

"Лятото, знаете, не се взеха никакви мерки. А сега се опитва да се внуши, че виновни са болните. Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса в управлението на кризата."

От чии уста, според вас, е излязло това безсрамно умотворение?

От устата на нулевия пациент, разбира се - президента Радев. Безхаберен бацил №1 в българската политика с вече 15 бона държавна заплата.

Вайкал се сега, че лятото нямало мерки.

Същото лято, в което той излезе със стиснат юмрук и призова хората да съборят законната власт. Даде тласък на ежедневни протести без никакви санитарни мерки. Проповядваше нихилизъм към епидемията, ехидничеше, дрънкаше безумия за "щама Шипка", по-опасен от ковида, а накрая хукна към Естония, вместо да се карантинира като контактен от първа линия! И събираше до последно военни по учения, на които се изпозаразиха. Убеждаваше ги по мангъровски, че ставало дума за безобидно грипче.

И този нахалник сега се пеняви, че мерките били "закъснели" и "пожарни".

Тъпотията е заразна, както и вируса - ходи по хората.

Тъпотията на нашия нулев пациент е неизличима.

Това по линия на медицината и характеропатиите.

Иначе Радев се изказал и за държавния бюджет - като един виден икономист, разписвал щедро двете заплати на любовницата си и наема на апартамента ѝ във Военновъздушните сили.

"Опоскана хазна, фалирали домакинства и бизнеси, липса на приходи, нула реформи и най-вероятно социално напрежение" - това според Радев вещаел новият бюджет.

Бълва фейкове в стил "Бабикян" държавният глава, бълва отровни мантри, сякаш само преди седмици Фич и Мудис не повишиха кредитния рейтинг на България. Продължава да подменя реалността за кефа на инфантилната аудитория. Не президент на републиката, а дежурен по гадости в "Информиран.нет".

Между Радев и Бабикян няма разлика, впрочем. Това са двете отвратителни проекции на ирационалното зло, обладало обществото ни в последните години. По-страховито от ковида. Единият действа на политическо ниво, другият - на идеологическо, в органична симбиоза. Много души бяха затрити, много разум бе изличен от съзнанието на сънародниците ни. Много време ще е нужно щетите да бъдат заличени. Психическите, имам предвид.

Историческият позор обаче няма как да бъде заличен. За първи път в историята на демокрациите един президент безскрупулно възседна фабриката за фалшиви новини, за да събаря легитимната изпълнителна власт, да противопоставя народа един срещу друг. И това в жалък опит да отърве прокурорските проверки срещу себе си.  


Коментари (11)

НЕДЯЛКОВ-БЕЗПОЩАДНО ТОЧЕН!!............................................................................. ЛЪЖЕЦЪТ РАДЕВ-БЕЗНАДЕЖДНО БОЛЕН.........
27.11.2020 15:36 / Отговор
Браво г-н Недялков! Прекрасно сте изразили това, което милиони българи видяха и разбраха. За наша радост злото възрастно същество, случайно попаднало в президенското кресло, е с изтичаш мандат. Няма да допуснем да се появи за втори!
27.11.2020 16:32 / Отговор
Краен предел на наглост! Толкова неверни, алогични и чудовищни обвинения е изповърнал Фатмака, че даже няма основа, върху която да бъдат оборвани.
27.11.2020 16:37 / Отговор
Bad Co Че той Фатмакът-Фигурант кога е бил адекватен?
Следвайки учебниците за пропаганда на КГБ, колкото по-голяма и по-брутална е една лъжа, толкова повече хваща вяра! Особено сред електората на Иво Христов. Малките лъжи раждат недоверие! И понеже е със затихващи функции /все по-малко се хващат на лъжите му/, бърза брутално да напомни за себе си! Представям се вече новогодишното му слово. Предишните му надгробни слова ще избледнеят! Този ще е гнусен до последно! С какво ли го държат кукловодите от една страна, и Гешев от другата, че чак избива в психични отклонения!
27.11.2020 17:19 / Отговор
Ама този баща му още ли не го е гръмнал. Би трябвало поетът да се откаже от този сатана, упикал се в тъпотиите си и простотиите. Кой разкарва болни хора и ги оставя на стълбите да умрат? Ами това е здравната система на Борисов. Такъв хаос и некадърност има само в България. Затова умират хората. Спряха да лекуват тежките заболявания, и затова умират хората. Просто няма лекари и мед.сестри. Сестрите протестираха, ама кой ги чу?
27.11.2020 17:33 / Отговор
Да бе! Здравната система я създаде Борисов, а не вашите червени боклуци, които крадоха от нас десетилетия наред като за последно..
27.11.2020 17:48
Отговор Сатаната търчи да го чакаш пред Дондуков 2! Даже и така са се нарекли ...отровните! Колкото до Недялков, той отдавна ви дразни ,като ви казва истината! Истината е като отрова за комуноидите! Нищо, съвъкуплявайте се около Фатмака, Мая Костинбродска, Позитанската Кукувица, Отровните, и всякая там ...сволочь! Черепът плаща ! Той и преди си обичаше оргиите... Та нали Фатмакът на него повече вярваше, отколкото на държавните институции!
27.11.2020 17:58
Лин Е това са новите опорни точки ако не сте ги разбрали ( но няма как да не сте) : "хората умират по стълбищата, линейките не идват, лекарите лекуват по телефона, хората с други придружаващи заболявания никой не ги лекува, Борисов изгони докторите и сестрите държавата и съсипа здравеопазването." Паралелно с това от същия първоизточник си вървят и старите опорни точки: " Вирусът е лъжа, заради един грип ще ни оставят без хляб. Не носете маски - ще се задушите, не спазвайте дистанция. Правете напук, това е диктатура ще ни дресират, ще ни чипират". Опозицията изпадна в пълна шизофрения.
27.11.2020 18:31
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още