Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялков: Някои и пред смъртта нямат спирачки, остава да издигнат пикаещия върху знамето ни за подгласник на Иванчева в кметската битка

Мрежата

Недялков: Някои и пред смъртта нямат спирачки, остава да издигнат пикаещия върху знамето ни за подгласник на Иванчева в кметската битка

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

Истинска, гадна, невчесана история от днешния ден.

Има някакъв червей - Михаил Михайлов, който миналата година се изпика върху българското знаме, а после го изгори. Точно пред Съдебната палата. Протестър се пише, знаете от кои - ония, дето пищят против Гешев и Бойко.

В ПИК пуснахме кадри и прокуратурата се задейства. Арестуваха го, наскоро получи и присъда - година и десет месеца условно.

Няма да коментирам присъдата. Сами преценете справедлива ли е, не ли. Аз бих се разправил с други средства с подобен тип, но нейсе.

Междувременно следователят, водил дознанието - Йордан Костадинов, се разболява и умира.

Какво прави прясно осъденият Михайлов, който обаче е на свобода? Нахлува в Съдебната палата и разкъсва некролозите на следователя.

Полицията го задържа. Активира се отложената клауза в изпитателния му срок - има ново хулиганско провинение, условната присъда става ефективна.

В грантоядния сайт "Медиапул", спонсориран от "Америка за България" обаче, вчера излиза прочувствена статия в негова защита - "Прокуратурата вече арестува за драскане по некролози".

Вътре огън и жупел по Гешев. Фашизъм идел, нарушавали се човешките права, какво било това безобразие...

Днес колегите на покойния Йордан Костадинов пускат декларация, за да защитят паметта на човека. Възмущават се от сквернословията в "Медиапул", дивят се как е възможно да се адвокатства на подобно деяние...
И "Медиапул" - собственост на пожизнената говорителка на Иван Костов, Стояна Георгиева, отвръща с нов вербален откос: "Сега размахват пръст и на нас, помощ, може и да ни арестуват..."

Не знам вече какво да кажа и какво да мисля. Тия гадове сериозно смятат да бутнат държавата, да съсипят авторитета на всички институции, не се спират пред нищо, пред смъртта даже нямат задръжки.

Следващата крачка е пикаещият върху българския флаг Михайлов да бъде издигнат за подгласник на Иванчева в кметската битка за София.

Междувременно Николай Хаджигенов да го защитава в съда безвъзмездно, в името на правдата и революцията, а Йоло Денев и Манол Глишев да протестират и спират трамваите пред Съдебната палата, докато БТВ на Венелин Петков ги отразява задъхано в централните новини.   


Коментари (6)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ЩОМ ПЪРДЯЛКО ОТ ПИК☭ Е НОВИНА ЗА ВАС ГЕйРБАВИ ПОДЛОГИ.... ЗНАЧИ СТЕ МНООООГО ЗЛЕ...... МУ-ХА-ХА....
22.08.2019 10:07 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ АБЕ ГЕйРБАВИ ПОДЛОГИ ОТ ТОО НАСРАН ГЕйРБАВ САЙТ ☭, ДА ПОПИТАМ…… САМО АЗ ЛИ ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ….. ГЛЕДАМ НЯМА ДРУГИ КОМЕНТАРИ…
22.08.2019 10:08 / Отговор
Стефан Този е човек на Да, България. То шепата подкрепящи ги са същите като него.
22.08.2019 18:45 / Отговор
Ivana Bravo Nedialkiv! Niama ottarvane ot takiva pomiari.lochoto e,che ot den na den stavat vse poveche,a zakonite nesa za tiax.
Nagledaxme se na otrovnoto,,trio,, na sanichtata na lulezich,na,,boesa,,gocho gochev,deto ni probutva glaven prokuror,izobchto sme jiv zian s takova obkrajenie.
23.08.2019 00:02 / Отговор
Антон Всички, които са около кръга "Капитал" и около Иванчева бутат около себе си хора, които не стават дори за пазачи на паркинг, пък камо ли за политика!
23.08.2019 12:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още