Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялков: Снимките са изпратени от бивш на гаджето на кандидат-кмета

Мрежата

Недялков: Снимките са изпратени от бивш на гаджето на кандидат-кмета

Снимка:

*Публикуваме целия текст на Недялко Недялков - без редакторска намеса

Надпреварват се политици от всякакви бои да се възмущават за снимките на годеницата на кмета от „ДеБъ“.

А всъщност се борят за гласовете на градските десни на балотажа. Подмазват им се най-мерзко, уж в името на политкоректността и добрите нрави.

"Добрите нрави" ли казах? Къде в тази история има добри нрави?

Аз ли съм карал „горкото момиче“ да се обслужва с два вибратора, бре?

Аз ли съм я снимал?

Истински ли са снимките?

Нейна работа било…Що сме се ровели под юргана на хората?

Щото и юрган даже няма. Само долно порно от най-евтин калибър. Да живее курварлъкът.

Ясно е какво целят в момента - подменят важните теми. Няма да си говорим за братя Галеви и Костинброд, а за палавата госпожица.

Не ми дреме, разбира се, какви ги върши приятелката на архитекта от „ДеБъ“. Не ми дреме до момента, в който годеникът й не реши да се кандидатира за кмет на българската столица. Тогава той доброволно се превръща в публична фигура, а личният му живот светкавично попада под прожекторите. И неговия, и на семейството му.

Преди време същите политици пищяха защо сме издали името и физиономията на детето-терорист от Пловдив, което щеше да взриви цяло училище. Нарушавали сме правата му, неетично било. И пак имаше вой и прокоби по адрес на ПИК.

Пуснахме ги, защото избираме истината пред лицемерието, облечено в морал.

Пуснахме ги, защото работата ни е да информираме и да показваме живота в цялото му многообразие - в името на интереса на публиката и обществото.

Той искал да избомби съучениците си, но ние да стаяваме фактите, защото така диктува либералщината? Не, благодаря.

И друго. ПИК е частен сайт, не е национална телевизия и не ползва държавен ресурс. Лично моя работа - на собственика!, е какво ще излиза в сайта. Ако има недоволни, обидени или уязвени, биха могли да търсят правата си по съдебен път.

Всичко останало е масова истерия, лов на вещици, сговор на конюнктурата, опит за смачкване на неудобни гласове.

Общо-взето през цялата си професионална кариера съм попадал в подобни сблъсъци. От „Уикенд“ насам.

Що пускаш, че президентът Първанов има извънбрачна афера с Марияна Попова…

Що пукаш снимки на Сергей, излегнат до Вигенин…

Що пускаш скайпа на Огнян Донев и Джамджиева…

Що пускаш онова селфи на Радан Кънев…

Що туй, що онуй…

Щото така. Щото смятам, че е важно. Щото е истина. Щото трябва да се вадят на показ кирливите ризи и мръсните тайни на политиците. Щото така разбирам работата си. Щото народът чете и коментира, има тираж, има трафик, има новина. Щото не разчитам на многомилионни грантове от „Америка за България“, Сорос, европрограмите или държавните поръчки. Щото се издържам и боря сам. И това не може да ми бъде простено. Особено от онези в професията, които се провалиха.

И все дължа някому отговори. Откъде накъде? Нито съм БНТ, нито БТВ, нито Нова, нито „Хоризонт“. Има стотици сайтове, медии и медийки – търси ли им обществото сметка защо написали това или онова?

(Питате ли, например, другарчето си Бабикян за гадориите в "Информиран.нет"? Тонове словесна мизерия, тонове безобразни лъжи...)

Другата мантра – Борисов поръчал, той дал снимките, той плащал, той инсинуирал мръсна и кална кампания, той пращал Ива Николова да дебне Мая Манолова пред салона на „Капанов“…

Идеята, че все някой плаща, може да се пръкне в главите само на онези, които вършат поръчки срещу заплащане.

Не е ли ясно, че годеницата от „ДеБъ“ е снимана доброволно от неин сексуален партньор? Оня, който й подава вибраторите. Не е ли ясно, че той е държателят на безценното фото и той би могъл да го предостави на медиите? Както се случва често, твърде често.

Къде тук е ролята на Борисов? Той ли е правил снимките? При него ли е изтърчал авторът им да ги продава?

Хубав предизборен сюжет, наистина  - Борисов фабрикува секс компромати. Идеален за стратегията на Мая Манолова, известна като Галева, и градската десница, финансирана от подсъдимите Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Ще разочаровам всички „моралисти“ около „ДеБъ“ и костинбродската аферистка Галева – вездесъщият Бойко е невинен, хабер си няма. Ядосан е даже, гледам, че го забъркват, а аз ви мразя безплатно и ще продължава да е така.

Невероятно звучи, нали?

И понеже ви звучи невероятно, предпочитате да лепите лесни етикети – „проправителствения сайт“ ПИК…

Проправителствен, а една стотинка не е взел от правителството...

Не е вярно ли? Ами докажете го, като сте толкова велики. Иначе сте обикновени клеветници.

Мразя ви тъкмо заради безподобната ви демагогия. Къпете се в грантове, охолство, привилегии и властови разкош, а в същото време се пишете за жертви, мъченици, онеправдани, носители на абсолютната истина и перфектната нравственост.

Цъкате си ежедневно есемесчета с Борисов, кадрувате в правителствата му, предлагате му министри, срещате се тайно с него в резиденцията му в Банкя (справка – скорошните маневри на Христо Иванов и Атанас Атанасов), въртите схеми, но иначе ПИК е „бойкова“ медия, която го обслужва?!

Само в името на фактологията – последната ми среща с премиера бе по служебен повод (интервю) през пролетта на 2016 г. Това е лесно проверимо. Не съм ходил в Банкя, не съм ходил в Бояна, не го чувам и по телефона, нямам никакви финансови отношения с него, държавата, ГЕРБ, правителството, не съгласувам по никакъв начин редакционната си политика с тях.

Не дължа никому тази информаци и все пак я споделям, защото лудостта и омаскаряването взимат връх, а здравият разум никак не е присъщ на фанатиците с претенции за нов морал в политиката.

P.S.Сега, чувам, копоите на Прокопиев обмисляли кампания срещу ПИК - насъсквали партии да не комуникират с медията, да я бойкотират.

Желязна логика - сякаш издателят на ПИК, а не на "Капитал" и "Дневник" е три пъти подсъдим за пране на пари. Сякаш аз се събудих за една нощ мултимилионер, на мен Костов ми подари "Каолин" и Винпром "Дамяница", аз разграбих народното богатство с разбойническо-мениджърската приватизация...

Няма да стане вашата, драги. Хич и не мислете, че ще ме стреснете. Войната ми с вас тепърва започва.  


Коментари (6)

Венелин Пъшев Добре, имате право, демокрация е и свобода, но не е морално това, и също така аз лично, както предполагам и много други имаме право да не ви харесваме!
06.09.2019 17:40 / Отговор
Mими Ами, не ги харесвайте, не ги коментирайте, не ги четете!Снимките не са фалшиви!Реални са!Да му мисли тая,с двата вибратора!Няма нужда да се тръшкате вие!
06.09.2019 19:39
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ АБЕ ГЕйРБАВИ ПОДЛОГИ ОТ ТОО НАСРАН ГЕйРБАВ САЙТ ☭, ДА ПОПИТАМ…… ЩОМ ТОЛКОВА ЧЕСТО ЦИТИРАТЕ ПЪРДЯЛКО ОТ ПИК.. ДА НЕ ВИ Е НАЧАЛНИК БЕ...
06.09.2019 20:39 / Отговор
Детенцето на 1-ви приморски полк Който нож вади от нож мре !Като заслужило детенце на Майката Партия Хрантутница не се поколеба да пуснеш по пързалката кандидата на ДБ! Е, сега и гаргите в Росенец разбраха накъде си се навел. Стой така и за напред и ще получиш награда - играчката на момата и тубичка възелин! МАШАЛА, МАЙОР МИХОВ, МАШАЛА!
06.09.2019 23:52 / Отговор
Антон Недодялко само направи услуга на кандидата, издигнат от Иво Прокопиев! Това е истината! Защо и заради кого - може би само Недодялко си знае...
09.09.2019 15:55 / Отговор
бай Прав е, негова си работа, той решава...... Дали е взел пари или е подпомаган под друга форма, пак си е негова работа и на неговата съвест ако лъже...... (не му вярвам) ..... аз също решавам, за себе си и зачерквам ПИК ... който му харесва да ги чете.
10.09.2019 13:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още