Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялков: Валери Симеонов каза публично онова, което мнозина от нас мислят за БТВ и журналистите там

Мрежата

Недялков: Валери Симеонов каза публично онова, което мнозина от нас мислят за БТВ и журналистите там

Снимка:

Недялко Недялков, Фейсбук

БТВ е най-важният бастион на розово-комуноидната секта около Прокопиев, представяща се за „либерална десница“. От години БТВ манипулира през публицистиката си, зомбира мозъци чрез Шоуто на Слави и турските сериали и като цяло работи против националните интереси на държавата.

Вчера Валери Симеонов изговори публично онова, което мнозина от нас мислят за тази телевизия и журналистите там - че тънат в корупция и далаверки.

Ама некоректно било, ама грубо било, ама без факти, ама на медии не се посягало, особено на „национални“ телевизии…

Баста. Време е да сложим картите на масата – дошло е време разделно и преломно.

Сега целият мейнстрийм ще скочи на Валери в опит да съхрани и без това нищожния авторитет на Хекимян, Венелин Петков и подобията им.

Високи стандарти имало в БТВ. Много високи са, няма що. Толкова високи, че превърнаха ефира си в терен за публични екзекуции на доблестни българи като генерал Николай Петров и Пламен Георгиев. И на клюкарска пратформа за лъжите на Елена Йончева, Мая Манолова и адвокатката на „Мултигруп“ Татяна Дончева.

За крадлата на кремчета Елена Поптодорова – любимият им коментатор, няма какво да говорим.

Истината е, че БТВ от поне три години тъне в безвремие, тъй като е на тезгяха. Собствениците на практика не се интересуват от медията, оставили са я на самотек и там се разпореждат грантояди като Венелин Петков и бившата му любовница Гена Трайкова. Шуробаджанашка история под мъдрия взор на бащицата им Прокопиев.

Така че Валери е напълно прав. Както беше прав за майките-измамнички. Иначе си има много трески за дялане, но е устат и куражлия – битката против Васил Божков го доказа.  


Коментари (2)

Зрител Много просто, има "муте". Щрак и ги няма "симпатягите" от БТВ. Гледам само Карбовски, но не всякога е на ниво, има и слаби моменти и серияла "Шест сестри"-много е тъп, но добре е отразена епохата по време на Първата световна война. А турските серияли са повръщня, като сутрешния блок с Хекимян
12.02.2020 14:10 / Отговор
Дрън дрън бТВ е най- добрата телевизия, а ти си един долен, гаден, мръсен пикливец. Не може да стъпиш на малкия пръст на Венелин Петков, Хекимян. Ерудирани и компетентни журналисти, ние сме.зад Вас българите. А турските сериали са на много висока художествена стойност. Не може хора, които не ги гледат да дават оценка. А американските филми. са пошли, скучни, а екшън ите с много насилие. Моля, Ви спрете да качвате изказвания на този гадняр.
12.02.2020 14:10 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още