Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялков за протестиращите пред МРРБ: Стотина платени лумпени - готови са да безчинстват по улиците, да бият и сеят хаос

Мрежата

Недялков за протестиращите пред МРРБ: Стотина платени лумпени - готови са да безчинстват по улиците, да бият и сеят хаос

Недялко Недялков, Фейсбук

 

Ето това се казва гнъс.

Днес стотина платени лумпени, представящи се за "граждани на Перник", атакуваха Министерството на регионалното развитие, изпочупиха целия портал на сградата и биха двама полицаи - мъж и младо момиче с униформа, което блъскаха в корема с метални тръби.

Кои бяха "недоволните граждани от Перник"?

Костадин Костадинов от "Възраждане", по-известен като Костя Копейкин. Лидер на проруската маргинална партийка "Възраждане", ортак на Корнелия Нинова, екстремист от червените митинги, известен с това, че се сби по алкохолно-битови теми с Веселин Марешки в центъра на Варна.

Николай Колев - Босия...За този няма какво да говорим...

Йоло Денев...Същата история...

Румяна Ченалова. Всеизвестно корумпирана съдийка, уволнена от съдебната система. Наречена от френския посланик "гнила ябълка". Присъдружно лице на беглеца Цветан Василев.

Валентина Василева и Надежда Димова. Професионални протестърки от бунтовете срещу Гешев, майките на деца с увреждания, африканската чума, козичките на баба Дора, втория лифт на Банско, медицинските сестри и каквото още се сетите.

Тези типове яхнаха нещастието на хората от Перник, присвоиха си драмата им и злоупотребиха с нея в името на политическия интерес на менторите им БСП и Румен Радев. Тези типове не са без вода, не са нито жадни, още по-малко гладни. Те са готови да безчинстват по улиците, да бият и сеят хаос в държавата. Правят го от години, много години, срещу заплащане.

Крайно време е властта да се вземе в ръце и да ги натика там, където им е мястото.

Прошка за побой над полицаи и рушене на обществена собственост не може да има.  


Коментари (1)

иван василевич Да видим има ли държава и този продажен лумпен и родоодстъпник костя копейкин, да си получи заслуженото!
27.01.2020 21:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив