Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: А Румен Радев ще замрази ли повишената си заплата от 12 000 лева?

Мрежата

ПИК: А Румен Радев ще замрази ли повишената си заплата от 12 000 лева?

ПИК: А Румен Радев ще замрази ли повишената си заплата от 12 000 лева? - Tribune.bg
Снимка:

Дежурните мрънкалници из фейсбука са не просто тежки девианти, но и доказани следовници на новото ОФ: криптокомунисти от кървавата БКП/БСП и психодесни костовисти от розовата ДеБъ.

Ако четеш мантрите им, все едно по света няма глобална карантина, не отложиха Олимпиадата за първи път в мирно време, в Щатите няма полицейски час и армия на улиците, в Гърция не излизат с есемеси, Путин не затвори Русия, в Италия не извозват труповете като по времето на Бокачо и чумата...

Няма такова нещо, бе. Извънредното положение е някаква приумица, глезотия на Бойко Борисов. България е отвъд контекста, гражданските свободи са замразени само у нас - за кефа на "Мутрата" и "шайката".

В извратените мозъци на девиантите нещата ще текат по мед и масло, само ако ни управлява една разбойническа коалиция - репрезентативна за времената на Луканов, Виденов, Костов, Станишев и Орешарски.

Колони от хамелеони.

"Дрийм тийм" с негодниците на прехода.

Негодници, а и антихора, тежки мизантропи.

Ревнали сега що правели на депутатите безплатни тестове.

Правят, щото на ВСИЧКИ тестовете са безплатни. Щото и депутатите са здравноосигурени български граждани и имат човешки и социални права. Не ли?

Дайте изобщо да се разберем.

Народните представители се наричат така, защото са избрани от народа, с нарочен и демократичен вот, за определен мандат. България, както знаете, е парламентарна република. Идеята, че априори те са „банда престъпници и тунеядци“, е сегрегация, фашизъм с обратен знак.

Сегрегация е, например, поголовният писък, че депутатите си вдигали заплатите насред кризата. Без да се спомене, че се вдигат заплатите в ЦЕЛИЯ ОБЩЕСТВЕН СЕКТОР в контекста на повишението на минималната и средната работни заплати.

Не се казва, че се вдига и заплатата на президента. По тази тема удобно се мълчи. Мълчи се и че държавният глава съзнателно дестабилизира мерките на властта.

Ето, ГЕРБ предложи депутатските заплати да се замразят. Министрите пък ще дават половината от надниците си като дарения.

А Румен Радев дали ще замрази заплатата си?

Ще мрънкат ли мрънкалниците така ожесточено, ако не го направи?

Или той се ползва с индулгенции, никой не му търси сметка.

Странен е този двоен стандарт, тази омраза, това противопоставяне на цели обществени групи, демонстрирани от образовани либерали с претенции. А всъщност – агресивни девианти, виртуални отровители на хранилка при подсъдимите олигарси и техните персонални партийни централи.

Източник: ПИК


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема