Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Дъщерята на президента гадже със сина на министър на Орешарски

Мрежата

ПИК: Дъщерята на президента гадже със сина на министър на Орешарски

Снимка:

Текст на ПИК И "РЕТРО"

Дарина, дъщерята на президента Румен Радев, кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов. Любопитна подробност е, че зетят на държавния глава съвсем не е с обикновено потекло. Русокосият Камен всъщност е син на Зинаида Златанова - бивш заместник министър-председател и министър на правосъдието от май 2013 до август 2014 г. в правителството на Пламен Орешарски.

Президентската щерка и Камен се залюбили покрай театъра. Не е тайна, че и двамата играят в младежката актьорска трупа „Ле Страпонте“, която е създадена от френската гимназия, в която Дарина все още учи. Любимият ѝ е възпитаник на същото училище, но завършил преди 2 години и вече бил студент. Покрай хобито си двамата започнали да движат в една и съща компания, да пътуват по театрални фестивали в страната и чужбина, а любовта им неусетно пламнала. Техни приятели издават, че гаджета станали през миналата пролет. 17-годишната първородна дъщеря на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова очевидно е запознала майка си със своя любим, защото наскоро двамата прекарали летен уикенд в във фамилната вила, намираща се край Пловдив. Дарина завела гаджето си на село и го запознала с всичките си роднини по майчина линия. Дали обаче самият президент е имал честта лично да се запознае с евентуалния си бъдещ зет, не е ясно, но тепърва ще има редица такива възможности, защото влюбените са буквално неразделни.

Наскоро Камен и Дарина бяха заедно и край морето. С цяла тумба приятели те лагеруваха на къмпинг „Смокиня“, намиращ се на няколко километра от Созопол. Компанията на президентската щерка не нощува в скъпарски хотел, а в бунгала на няколко метра от плажа. Среднощните им купони обаче нарушили спокойствието на останалите летовници, защото младежите пускали силна музика и танцували до зори, за да могат да изчакат изгрева. Макар да е все още непълнолетна, дъщерята на президента посещава и нощни заведения, като музикалните ѝ предпочитания са изненадващи. Наскоро стана ясно, че тя е върла почитателка на чалга идола Галин, когото преследва по участия из столичните дискотеки, за да си прави селфита за спомен с него.  


Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ПЪРДЯЛКО ПЪРДЯЛКОВ ОТ ПИК, МНОГО ИНФОРМИРАН БЕЕЕ.....
03.08.2019 18:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема