Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „ПИК“: Имат ли чест и в БСП?

Мрежата

„ПИК“: Имат ли чест и в БСП?

Снимка:

Корнелия Нинова, Кирил Добрев и Елена Йонева веднага с оставки за милионите и имотите си

Оставките валят като дъжд в ГЕРБ при всеки скандал. Премиерът Бойко Борисов не жали нито един свой, който и да е той и колкото и да е бил честен в живота си дотук и взима глави на момента щом има дори една дума срещу него в обществото, пише сайтът „ПИК“.

Това е морал, Борисов го е издигнал на пиедестал и го държи повече от 10 години на най-високо ниво, като дори два пъти подаде оставка от властта, именно заради това.

Сега същото трябва да направят и от БСП, които не спират да искат властта. Ако я искат - да покажат морал и моментално да подадат оставки като Цецка Цачева, защото те са в пъти по-окаляни от „Апартамент гейт“, имотни афери и всякакви далавери.

Ситуацията в държавата изисква адекватност и реципрочност от страна на опозицията, за да отговорят на моралния пример на ГЕРБ. Досега лидерката Корнелия Нинова не махна нито един свой, а в партията ѝ има куп хора с обвинения - от купуване на гласове до пране на пари, какъвто е случаят с Елена Йончева.

Самата Нинова още не е дала отговор на въпроса къде потънаха милионите от „Техноимпекс“, който фалира навремето в ролята на синя приватизаторка.

Протежето й Елена Йончева още не е отговорила откъде се е сдобила с куп апартаменти, вили, гори и земи за 2 млн. лв.

Кирил Добрев, който за година купил три апартамента, както стана ясно тази седмица, също не говори.

А имат наглостта да обвиняват опонентите си.

Ако искат да говорят за морал и да искат властта, да си подадат оставките и да се предадат на правосъдието като Цачева.

Така ще стане ясно дали БСП е партия на честта или на лъжата и клеветата.  


Коментари (2)

Гербераст-помияр Тоя ПЕДАЛ - Антония Тодорова отново е преписал тъпите ПАСКВИЛИ ( да не се бърка с псалми) на своят любим - предимно пасивния ГЕЙ - Педялко Педялков!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
24.03.2019 11:30 / Отговор
някой "Дъжд от оставки"??? Защо не виждам оставката на Цветан Цветанов в тоя дъжд, или оставката на бушона - леля Цеца се води за "дъжд"?
25.03.2019 10:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив