Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „ПИК“: Манолова се кани да свали всички от колите на НСО, щом вземе властта

Мрежата

„ПИК“: Манолова се кани да свали всички от колите на НСО, щом вземе властта

Снимка:

Забравя обаче как се оплаква, когато Борисов ѝ отне лимузина от НСО

Мая Манолова заслужи титлата „Популист №1“ в българската политика. Наред с всичките заплахи за реваншизъм и разчистване на сметки, Манолова се закани, че щом вземе властта, ще свали всички министри и депутати от колите на НСО, пише „ПИК“. В случая обаче това показа за пореден път тоталната й некомпетентност по държавните дела, защото на НСО именно това е вменено - да се грижи за охраната на важните хора в държавата.

Самата Мая се тресе от злост всеки път, щом стане дума за Националната служба за охрана и гори да отмъсти на ГЕРБ, които през 2018 г. съвсем резонно я оставиха без луксозната лимузина с личен шофьор на службата. Тогава тя обвиняваше Бойко Борисов и скочи на финансовия министър Владислав Горанов, задето не я защитиха и не ѝ оставиха държавните благини като охрана, шофьори и лимузина. Тогава Манолова обикаляше всеки ден телевизионните студиа, за да се жали как властта я оставила без превоз.

„Толкова проблеми в държавата, моето НСО ли е най-важно?!“, попита Мая от ефира на Би Ти Ви една сутрин. Отнемането тя сравни и със саботаж. „Мая Манолова не ползва охрана, тя ползва кола и шофьор от НСО. В случая Манолова ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга“, коментира тогавашният финансов министър Владислав Горанов.

След това си направи и пиар акция с БДЖ, спретвайки си една обиколка с влак до Варна, но после се върна в столицата със самолет, като изостави сътрудниците сами да си организират прибирането си в София.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още