Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Мая Манолова в работно време на фризьор при Капанов

Мрежата

ПИК: Мая Манолова в работно време на фризьор при Капанов

Снимка:

Какво прави в работно време омбудсманът Мая Манолова, която шумно рекламира неуморния си труд в полза на онеправданите и оскърбените? Оказа се, че суетната юристка кръшка от задълженията си, за да пръска пари в името на красотата. В деловия петъчен ден бившето острие на БСП, спрягана напоследък за кандидат-кмет на София, прекара 2 часа в елитния салон на стилист Капанов, пише ПИК. Мая пристигна преди 10 ч. и остана там до 12. Няколко пъти седмично омбудсманката задължително посещава фризьор, където си прави сешоар за изправяне на косата. Този път тя поиска и да ѝ подрежат бретона. За справка подстригването и сешоарът при Капанов струват 30 лв. Мая също така често се боядисва и си прави фини кичури, а цената на процедурите е съответно 44 лв. и 70 лв.

Докато фризьорка се суетеше около косата на Манолова, специалистка по макиажа гримираше лицето ѝ. След като народната защитничка бе приведена в изрядна форма, напусна салона заедно с гримьорката, която я откара близо до парламента.

Осиротялата откъм служебна кола и шофьор Мая напоследък често се движи с такси, забелязаха фотографите на „Ретро”. Преди дни депутатите оставиха омбудсмана без специализиран транспорт на Националната служба за охрана. До гласуването се стигна, след като миналия месец финансовият министър Владислав Горанов обяви, че Манолова ползвала НСО като "скъпа таксиметрова компания". Омбудсманката се ядоса и демонстративно започна да пътува с влак и автобус, където отвори приемни за гражданите. Тя умело използва случая, за да си направи за пореден път самореклама. Слави Трифонов пък, на чието диванче Мая често гостува, ѝ предложи кола и шофьор, но тя отказа.       

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив