Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Общинар от „Да, България“ с пет апартамента, акции и дялове за 2 882 792 лв.

Мрежата

ПИК: Общинар от „Да, България“ с пет апартамента, акции и дялове за 2 882 792 лв.

Агенция ПИК

Шокираща новина за двойния морал на "Да, България" и псевдозелените потресе природозащитниците. Оказа се, че един от най-богатите общински съветници там е именно еколог, общинар от "Да, България" и съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев.

От подадените встъпителни декларации на кметовете, зам.-кметове и общинари, става ясно, че Панев притежава апартамент в холандския град Тилбург на стойност 356 935 лв, 4 големи апартамента в София и акции и дялове за 2 882 792 лв. 

Известният кадър на подсъдимия Иво Прокопиев, има възможности, на които всеки обикновен българин, че и бизнесмен би завидял. Четири апартамента в столицата и един в Холандия, близо три милиона в акции и дялове….”Интересно… Уотсън”- би възкликнал Шерлок Холмс, пише ПИК.

Наскоро този имотен природолюбител каза че "олигархията ще се преориентира към зелената икономика". Ама няма нужда да се преориентира, те зелените отдавна станаха една мила природолюбива олигархия. То от „честни” борци за екология с по пет апартамента и 55 гранта на година за родните олигарси място не остана в „зелената икономика”. Все пак интересно е как в страна като нашата се спестяват парици за толкоз имоти че и толкоз милиони в акции, особено ако си и в политиката и браниш екологията от лошите? Сигурно с честен труд и пот на челото, допълват от агенцията.

От търговския регистър е видно, че Владислав Панев е бил директор в строителния "Премиер фонд АДСИЦ" до 2009 година. Участието му е по линия на контролираното от него дружество “Скай управление на активи”, което е придобило дял в инвестиционния фонд. Независимо, че Панев излиза от съвета на директорите през 2009 г., вероятно неговата финансова компания все още притежава дял там.

В средите на „зелените“ се твърди от години, че Панев има участие в най-различни фирми чрез поставени лица. Чудно как точно фирма свързана с „борецът“ за чиста природа и противник на всички големи проекти и леенето на бетон лее бетон като за световно в мащабно строителство на ваканционно селище в непосредствена близост с Национален парк “Централен Балкан”. Публичната информация за дейността на "Премиер фонд" става доста оскъдна след 2015 г. За пореден път ставаме свидетели на политическото лицемерие ДеБЪ и псевдозелените, което обаче не изненадва никого, защото духът на Бай ви Ганьо е жив, и доказателство за това е борецът за чиста и света природа, общинския съветник, на когото на галено викали „Владо Бетона”, допълва агенцията.  


Коментари (3)

Алексей Соловьов Всички са такива от ДСБ . Те и затова се пънат , поне 10човека да вкарат в парламента . Да се облажат ! Крадливо племе са костовистите .
04.05.2020 17:46 / Отговор
Иван А вие продължавайте да вярвате на „зелените“ и Тома Белев! Гласувайте и за „Демократична България“ на Прокопиев!
05.05.2020 17:55 / Отговор
Виктор Зелената мафия, която е и част от Демократична България от години краде най-безцеремонно. И напират с всички сили да участват във властта, за да продължат със зулумите.
07.05.2020 21:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още