Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Отмъщението на „Артекс“ с висящите парцали на сградата „Златен век“

Мрежата

ПИК: Отмъщението на „Артекс“ с висящите парцали на сградата „Златен век“

Снимка:

Агенция ПИК

Строителната фирма “Артекс” си отмъсти на властта и на Столична община с недовършения небостъргач “Златен век”. Всички те заедно наказаха софиянци с една грозна гледка, която се вижда от целия град. В момента незавършеният небостъргач развява парцали с текстове от Библията и реклама на компанията, пишат хората по форумите в социалните мрежи. Няма друга европейска столица, която да остави безнаказано този грозен обект и той да не бъде обезопасен. Висящите парцали показват немарливостта на всички по веригата. Все пак докато съдът вземе решение за законността на “Златен век”, би трябвало да бъде добре опакована, каквито са изискванията. Не е нужно да загрозява района на Лозенец, който е един от най-скъпарските и престижни в София. На никого не му е приятно да гледа гол бетон с раздрани мрежи. Дано поне да не падне нещо от сградата и да убие хора!

Иначе всички видяхме луксозния апартамент на Цветан Цветанов, който се оказа невинен по "Апартаментгейт" и гради партия. Той прибави към активите си мезонет в столичния квартал "Изток" при стойност на сделката на квадратен метър в пъти по-ниска от пазарната цена. Луксозната сграда "Летера" с изписания на глаголица библейски Псалм 91 е на ул. "Латинка". В следваща серия на разследването стана ясно, че година преди сделката с апартаментите, управляващата партия с председател тогава на парламентарната група именно Цветанов е променила Закона за устройство на територията по начин, който позволява доизграждането на спрения по онова време небостъргач в квартал "Лозенец" - "Златен век".

Докато едни четат Библията, изписана на сградата си, други трябва да събират буквите по парцалите!  


Коментари (4)

Тартаковер От ясно по-ясно е, че "Артекс" с висящите парцали на сградата "Златен век" е мишена за възмущението на тази медия, само защото е свързвана с Цветанов. Преди една година, когато Цвъки беше още в ГЕРБ, едва ли би се появила подобна публикация. Това е съвсем ясен пример за обективността на медията. Иначе, ако изключим политическата част която оформя "обективността" тук, написаното е напълно резонно.
24.10.2020 17:54 / Отговор
Кой не знае Другаря Тартаковер, кой не е чувал за него?! Всичко знае, от всичко разбира и всичко коментира. Небостъргача Артекс даже му е силната страна...
24.10.2020 18:17
Сещам се за болшевишкия мозъчко Татарстанкавьора, винаги когато слушам в Ютюб песента на Принс - "Литъл Ред Курвет".
24.10.2020 21:02
Видео поздрав за Киро Бизона (да му мисли Татарстанкавьора, ако му падне). Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=I6KJvah50sQ
24.10.2020 21:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още