Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Петицията срещу Пламен Георгиев - пълно менте! По-малко от 60 българи от Валенсия в подписката - масово са от София и членове на "Да, България"

Мрежата

ПИК: Петицията срещу Пламен Георгиев - пълно менте! По-малко от 60 българи от Валенсия в подписката - масово са от София и членове на "Да, България"

Снимка:

Текст на Агенция ПИК

Пълно менте се оказа подписката срещу назначаването на Пламен Георгиев за генерален консул във Валенсия, установи проучване на ПИК. Широко рекламираната петиция в грантаджийските медии от кръга на подсъдимия Иво Прокопиев, чието имущество за над 200 млн. лв. с недоказан произход бившият шеф на КПКОНПИ запорира, е подкрепена предимно от членове на присъдружната му партия "Да, България".

От 2023-ма потребители, заявили в интернет, че са против назначаването на подалия оставка антикорупционен шеф, едва 59 са подписалите се от Валенсия. Това става ясно от справката на сайта "Петиция.ком", където се събират подписите. Статистиката на самия сайт е красноречива и доказва, че твърденията на организатора на подписката със странното име Пеци Петров, че българите в Испания не искат Пламен Георгиев, нямат никаква представителност.

Представящият се за магазинер мъж, който с охота раздава пространни интервюта във въпросните медии, собственост на олигарси, срещу които се бореше Георгиев като шеф на "Антимафия", незнайно защо укрива тази информация и манипулира скандално общественото мнение. Още по-детайлна справка във въпросния сайт вероятно дава отговор на този въпрос - близо 700 от подписалите се 2000 са от София, като масовото са и членове и симпатизанти на присдружната на Прокопиев партия "Да, България".

Прилагаме и факсимилета от сайта "Петиция.ком" към 18 часа днес, от които е видно хора от кои градове са подкрепили подписката. Справката може да бъде направена по всяко време съвсем свободно. Защо организаторите й крият истината и манипулират обаче трябва да разследва прокуратурата, защото отново става дума за кампания на определена партия и група хора около нея, които атакуват организирано властта и нейните представители, както и да се провери срещу какво извършват подобни фалшификации, подменяйки общественото мнение.  

пикпик

пикпик

пикпик

пикпик

пикпик


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ МУ-ХА-ХА... ЩОМ ГО Е КАЗАЛ ГЕйРБАВАТА ПОДЛОГА ПЪРДЯЛКО ОТ ПИК.... ЗНАЧИ Е 100 % ИЗМИШЛЬОТИНА...
16.08.2019 22:39 / Отговор
Христо Да, България обслужват интересите на тяхния каолинов вожд и е нормално да правят спънки на човека, потърсил му сметка.
19.08.2019 21:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема