Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Протестър, маскиран като „медиатор“ – главно действащо лице на протеста във „Факултета“

Мрежата

ПИК: Протестър, маскиран като „медиатор“ – главно действащо лице на протеста във „Факултета“

Снимка:

Христо Николов участва в редица протести на „Да, България“, Тома Белев и в защита на Иванчева

Христо Николов бе главно действащо лице на днешния протест в кв. „Факултета“, пише ПИК. Той се представял за медиатор, но е бил сред основните лица, които даваха нареждания на ромите и ги бунеха да викат срещу властта и полицаите.

Николов умело командваше другите „медиатори“, които в един момент събраха накуп жителите на квартала и извикаха камерата на Би Ти Ви да снима масовката и виковете „Оставка“.

След като изиграха сценката, медиаторите обявиха на ромите, че протестът е свършил и могат да се разотиват. Така се оказа, че ромите са грубо употребени в политическите игри и опити за всяване на смут в извънредното положение.

Христо Николов е ангажиран с политическа партия „Да, България“ и участва на почти всичките им улични акции, рамо до рамо с партийните активисти. Той е професионален протестър още от 2013 г.  Най-редовните му изяви са срещу съдебната власт и по-точно прокуратурата, като самият той е част НПО-то „Правосъдие за всеки“.

Деен участник е и в протестите на зелените, начело с Тома Белев. Не пропускаше и протестите в защита на осъдената за подкуп в особено големи размери Десислава Иванчева.  

 


Коментари (5)

Иван Този медиатор-протестър със сигурност е от „умните и красивите“ на Иво Прокопиев!
21.04.2020 18:16 / Отговор
Христо Щом е участвал на протести на „Да, България“ и Тома Белев, значи е платен протестер, тъй като те ползват сами такива.
22.04.2020 07:42 / Отговор
Иванов Докато този човек, Тома Белев и подобни като тях са на свобода, България няма да може да се развива и перспективни бизнес проекти ще бъдат стопирани от платени протестъри, за да губим работни места в полза корпоративните интереси на Иво Прокопиев!
22.04.2020 11:48 / Отговор
Мерило Явно стриктно изпълнява командите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев и се явява чинно, когато и където бъде повикан.
22.04.2020 17:30 / Отговор
Мира Тоя е от платените лумпени на зелените. Вика срещу всичко само да му се плати
22.04.2020 19:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още