Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Радев събра почти двойно по-малко за „Българската Коледа“

Мрежата

ПИК: Радев събра почти двойно по-малко за „Българската Коледа“

Снимка:

Равносметката от спектакъла „Българската Коледа“, преминал без публика, са събраните малко над 1.3 млн. лева за децата, които се нуждаят от лечение, съобщава ПИК. За сравнение 17-то издание на благотворителния концерт събра близо 2 милиона лева, 16-то издание успява да набере 2.6 милиона лева.

Бърз преглед показва, че това е най-слабата година за благотворителната кампания и всяка следваща, която се прави от Радев е все по-слаба.

Абсолютен прецедент е и това, че президентът не се появи. Залата в Народния театър „Иван Вазов“ беше празна, но Румен Радев не благоволи да отправи дори и видео обръщение за кампанията по време на концерта.

Единствената му изява по повод „Българската Коледа“ бе във фолклорното предаване на БНТ „Иде нашенската музика“.  


Коментари (12)

Мина Ако постъпваме като него, трябва веднага да го обвиним,че вследствие на неговото неглижиране на " Българската коледа" много деца ще останат без помощ за лечение.Той не би пропуснал това. Аз наистина си мисля, че той, с неговата харизма на ръждясал пирон, отблъсна много хора от тази благотворителна инициатива.
28.12.2020 13:23 / Отговор
Малкото прасе стана голяма свиня Тези данни са реалният му рейтинг. Преди 4 години избраха прасе в чувал,което се превърна в голям шопар.
Не може само с анти и с ругатни,трябва да се покаже алтернатива. Мунчо е самовлюбен шопар,безидейник,но с
огромно его и властови амбиции! Тъп фатмак за народа глух!
28.12.2020 13:35
ДЯДО КОЛЕДА даде оценка слаб 2 на видимо неграмотния военен пенсионер Румен Радев.
Сега ще чака оценката от ДЯДО МРАЗ........
Скрий се в дън земята, недоразумение антибългарско!!!
28.12.2020 18:28
Признавам си за първа година и аз не пратих за Българската Коледа, само заради него. Тикове получавам само като му чуя името. Намерих си други дарителски каузи, организирани от хора, стоящи високо в очите ми, за които да дам. Знам, че е тъпо и че той по принуда и служебно е ангажиран в това събитие, но няма как по друг начин да си изразя протеста.
28.12.2020 14:24 / Отговор
Тартаковер Ами с това признаваш в медия, че си завършен простак. Ако наистина досега си давал нещо(което е твърде съмнително), то е било за болните деца, за нещастниците в тази държава, които при над 10-годишното управление на един корумпиран бандит стават все повече. Въпреки че населението ни прогресивно намаля.
Аз също съм се отвращавал от предния президент-палячо, но това абсолютно не ми е влияело на желанието за даряване. Нито на "Българската Коледа", нито в други случаи. Защото палячото отсъства в моите разбирания за благотворителност !
За сведение на всички обаче, така силно оплювания от простаците Трифонов, е дарявал многократно крупни суми на различни нещастници. При това тайно, както е редно да се прави.
А обичания от тях Бойко, се разбра че е дарявал само на своите чекмеджета. Също тайно !
Това са фактите. Оставям на примитивните хора да изригват срещу тях и срещу мене плюнките си.
Всъщност срещу мене не ме интересува и ми е безразлично.
28.12.2020 15:11
Всъщност точно защото не сме примитивни, няма да ти окажем "честта" да изригваме срещу теб. Няма смисъл да обръщаме внимание на болното его на един дървен червен философ. Бъди жив и здрав, за всеки има място под слънцето.
28.12.2020 16:05
Много безразлично си се запенил Тартаковер, но и да се пениш и да се не пениш преглътни, че червеното ви говедо буди все повече отвращение и вреди на обществото. Това кой какво и на кого е давал го е видял Господ, на друг няма нужда да се обяснява.
28.12.2020 16:08
Говедото не може да стане кон! Въпреки защитата,която му осигуряват разни матросовци,такова говедо не е имало в политиката у нас!
28.12.2020 16:05 / Отговор
Обади се едно пингвинче на властта.
29.12.2020 17:47
Bb Защо политизирате Българската Коледа! Парите съм си дарил за децата , не за Радев! а тези дето не са дарили заради него.......бог да ги Прости!
28.12.2020 18:46 / Отговор
до Bbolshevik Бог се пише с главна буква, но откъде ще знаеш ти кълнящият алтруист - атеист. Личи ти, че обичаш децата и хората като цяло, Радев не го беше срам да политизира епидемия, но ние трябва да сме добри. Той и Първанов беше комунист и агент на ДС и сигурно е изнесъл повече държавни тайни даже и от Радев, но при него пращах. Сигурно защото имаше благоразумието да не ми размахва юмруци. Всяка толерантност си има граници.
28.12.2020 19:49
Нидялко Българската Коледа продължава до м. Ноември, 2021 година. И парите не ги събира Радев, както Борисов в шкафчето, а българите за болни деца.
29.12.2020 17:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още