Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Васил Божков и Георги Папазки организират протестите срещу Борисов

Мрежата

ПИК: Васил Божков и Георги Папазки организират протестите срещу Борисов

Снимка:

Текст на Агенция ПИК

Хазартният бос Васил Божков има участие в организацията на днешните протести срещу правителството, на които бяха събрани хора от БСП и маргиналната партия от Варна на Костадин Костадинов.

Това сочи оперативна информация, касаеща финансирането на протеста. Парите за събирането на хората са били осигурени от Георги Папазки, издирван над 10 години от Интерпол за убийството на Валентин Илиев-Лисицата от Враца.

Според източници близки до разследването срещу Божков, Георги Папазки също е част от групата на хазартния бос. Същият се появи преди около 2 години в България след като изтече давността на воденото срещу него дело за поръчителство на убийство. За разлика от брат си Валтер, който е известен като почтен бизнесмен, Георги е с дебело досие.

Преди изчезването на Васил Божков двамата бяха почти неразделни и крояха планове за превземане на хазартния пазар в България, разкриват още хора от службите. Папазки разполага и с достатъчно пари, за да спонсорира антиправителствените протести, става ясно от информацията.  


Коментари (7)

Гергана Гацева Фамилията на госпожата е достатъчно красноречива на кои точно им е писнало. Аз бих казала, че се гордея, че имаме такъв Министър Председател. Да е жив и здрав още много години да управлява държавата!
14.05.2020 17:49 / Отговор
Джедай Тотю Ами ако на някои, които вече са озверели от лакомия за власт, им е писнало от „ББ“, им препоръчвам известния маршрут „чемодан, вокзал, Москва“ или Челябинск, а може и Нижний Пиздецк - „широка страна моя родная“! Там няма „ББ“, а чудесни екземпляри на коронавирус, а за почерпка бояришник на корем! Кой устиска, устиска, другите по окончателната процедура! Никой никого не е вързала да стои тук! Айде чиба!
14.05.2020 18:47 / Отговор
Mомо Не е само един недоволен.
Много са. От известно време работя в чужбина там пък няма един доволен от Б.. Тук като се връщам за 4 5 месеца се виждам с много хора те също не са доволни от Б. Доволни те май останаха само от ядрото на партията. Искам да подчертая че не съм партиен
15.05.2020 07:48 / Отговор
Мата Хари Не говорете от мое име и името на семейството ми, ако обичате. Ние сме от 2002 г. в Чужбина и сме за Борисов. Като нас има много други. Не са доволни комунделите. И аз никога не съм била партийна, но когато се прибирам в България много добре виждам какво се е направило.
15.05.2020 10:31
Mомо Не е само един недоволен.
Много са. От известно време работя в чужбина там пък няма един доволен от Б.. Тук като се връщам за 4 5 месеца се виждам с много хора те също не са доволни от Б. Доволни те май останаха само от ядрото на партията. Искам да подчертая че не съм партиен
15.05.2020 07:48 / Отговор
Петко Седи си в чужбината на никой не си му притрябвала нито ти нито тези които избраха да живеят там. Даже трябва да ви забранят да гласувате неможе вие да определяте кой да управлява хората които живеят и работят и си плащат данъците в България.
02.06.2021 13:20
Хххгггг Дърта комунистическа пачавра си колкото и да си правиш че не си Хггг
21.06.2021 20:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още