Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Режисират ли БТВ протестите срещу властта?

Мрежата

ПИК: Режисират ли БТВ протестите срещу властта?

ПИК: Режисират ли БТВ протестите срещу властта? - Tribune.bg
Снимка:

Според медията Венелин Петков поддържа линията срещу властта

Упорството на БТВ да бъде основен рупор за метеж срещу законната власт продължава, пише в свой материал агенция ПИК.

Медията се позовава на емисията на БТВ в 17 часа, когато водещата новина е с надпис „Недоволството не стихва“.

„Водещата съобщава, че протестите на майките продължават. Включват репортерка пред Министерския съвет, която стърчи напълно сама на ларгото. Около нея няма жив човек.

Въпреки това, на фона на подбрани кадри от минали протести, тя анонсира как тази вечер се очаквали отново масови демонстрации срещу правителството.

По този начин се нагнетява напрежение, симулира се обществено недоволство, това е пълна манипулация от страна на новинарската редакция на БТВ и нейния шеф Венелин Петков, откровен симпатизант на кръга „Капитал“, припомнят медийни експерти.

Всяка вечер, точно в 18,55, пет минути преди старта на централните новини на БТВ, тъй наречените „смели майки“ и тяхната агитка от „Да, България“ и БСП се подреждат в строй, организирано затапват движението на „Дондуков“ и започват да скандират „оставка“.

Преди ден се разиграл следният куриозен сюжет: репортерката на БТВ още не била готова с „живото излъчване" и се разкрещяла към хората: Чакайте, чакайте, не блокирайте улицата, още минутка да ме включат!“

„Бунтарите“ дежурно са не повече от 100-150 човека, но операторът на БТВ ги снима отдолу и ги представя за „хиляди“. Общ план на тълпата винаги липсва.“

Източник: ПИК  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още