Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Писателят Христо Стоянов към Радев: Нахранете мозъка – има нужда от кислород, не от Нинова...

Мрежата

Писателят Христо Стоянов към Радев: Нахранете мозъка – има нужда от кислород, не от Нинова...

Писателят Христо Стоянов към Радев: Нахранете мозъка – има нужда от кислород, не от Нинова... - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на писателя Христо Стоянов

Господин Радев,

Наложете фуражката. Тя компенсира липсата на хълмове и падини в подчерепното пространство. Поне респектира. Без нея, господин Радев, не създавате респект вече.

Лошото е, че не респектира дори и постът, който заемате. Всъщност, дори се чудя това държавен пост ли е, или е просто петгодишен интелектуален пост за Вас. Там, където се намирате, не е необходимо такова дълго постене - нахранете мозъка. Той има нужда от кислород, не от Нинова...

А и дамата около Вас (защото тя не е ДО Вас, тъй като, където и да се обърнете тя е около) - запомнете от мен, по-възрастния, и доста патил от жени. Дължината на краката почти никога не се движи с разкрача на мисълта. Не са право пропорционални, напротив.

Опитът подсказва, че колкото по-дълги са краката на една жена, толкова повече мозъкът ѝ е на къси пасове. Достоевски е казал (този път не става въпрос за Гьоте, а за един руски писател), че красотата ще спаси света. Но заради лошия превод на Омир не е отчел, че именно красивата Елена заличи Троя от лицето на земята. А Троя е била далеч под вашите любими шестотин хиляди, нали, г-н Радев... Нали...


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

кесо Абе може пък интелектуалното и институционално безсилие на Радев да е за добро. Та най-после обществото да подеме сериозен дебат за съдбата на напълно излишната институция Президент у нас. Дори само това да "свърши" нищо правещия ни президент в момента, ще бъде негова лично заслуга и ща остане в историята. Затова се надявам Радев да продължи с удвоени "усилия" своето "героично" нищо правене и сквернословие /тези неща вървят обикновено ръка за ръка/ та белким дори на търпеливото българско общество му светне, че скъпо платени държавни хрантутници не се ни необходими.
20.05.2020 10:49 / Отговор
Йордан67 Да поясним някои неща. Този "писател" е известен с това, че омаскари Георги Господинов, Стефан Цанев, надмина себе си с романа "Другият Левски", в който сваля ореола на Апостола и го нарича детеубиец..!?? Другото му постижение с което се хвали е, че изпивал 24 чаши водка на екс..!? Уникален екземпляр! В контекст на човек с такива възможности и разбирания за българските писатели и исторически герои, думите му към Президента, следва да се приемат като комплимент.
20.05.2020 11:39 / Отговор
Разни По комунистически: коментира се не статията, а авторът. А нещо да кажете за биографията на "Зайчето Валери, пише и трепери"?
20.05.2020 19:02
Йордан67 Кое е комунистическото бе "Разни"? Че този хвърля мазна храчка върху една от най-светлите личности в нашата история ли? Това за теб без значение ли е, на такива хора ли вярваш, пред такива ли се прехласваш? Ако такъв някога е бил доносник, предал е баща ти за да получи пари, съсипвал е живота на хора, а днес "сладко"раздава правосъдие и поучава, ти ще му вярваш ли? Ще му простиш ли ? Ще го слушаш ли в захлас да те съветва? Аз не, а ти отговаряй за собствения си морал и разбирания.
20.05.2020 21:30
блъф Да. Комунистическо, "Йордан67". Ненужно е да се обяснява. Не можеш да разбереш. Облъчен си с комунизъм.
22.05.2020 00:21 / Отговор
Псевдо писателят няма средно образование, пие на екс по 24 чашки водка, пише и омърсява Апостола на свободата, явно тези му писания ги захранва главната мутра на републиката-еднокнижника. И този седнал да дава оценка на един високо интелигентен , образован и признат от американците за стратегически лидер, нашия президент Радев.
22.05.2020 15:30 / Отговор
Неда Мунчо ли имаш предвид?
Тоз каунь ли е великият стратег, изоставил семейство и деца и хукнал след съмнително високоморална фуста. А стига, бе.
18.12.2021 16:57
Абе, Какво му обръщате внимание на таз герберска подлога ?!
28.05.2021 16:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати