Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Писателят Христо Стоянов: Обидно е на днешния ден слово да произнесе някакъв си Румен Радев

Мрежата

Писателят Христо Стоянов: Обидно е на днешния ден слово да произнесе някакъв си Румен Радев

Снимка:

Автор: Христо Стоянов, Фейсбук

Обидно ми е някак слово да произнесе на днешния ден някакъв си Румен Радев. Който ми говори за буквите, за азбуката, за духа. И то пред тези, чиито книги са горели в читалищната библиотека на родното му село.

Вярно, пожарът е случаен. Но е съучастие в аутодафе от този, който можеше да направи нещо за тази библиотека.

Господин Радев, не се наричайте мой президент. Вие сте президент на низшите духом, които довечера ще приемете на кратко селфи в резиденция „Бояна“... И тези, които ще дойдат, въпреки изгорелите им книги в това читалище, също са съучастници в това аутодафе.

И не заслужават моя народ... Толкоз.  


Коментари (5)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" Христо Стоянов, ГЕРБАВ ЛЬОЛЬО, ДА ГО Д*УХАШ..... КОЙ ТРЯБВА ДА ПРОИЗНЕСЕ СЛОВО ... ЕДНОКНИЖНИКА "ВИНЕТУ", ПОЖАРНИКАРА "БУДА"... ТОГАВА ЛИ ЩЕ СИ ГОРД ИЛИ КАКА ЦУРА ШЛОСЕРКАТА ОТ с.ДРАГАНА, ПАРТИЙНАТА СЕКЛЕцАРКА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ДЕТО РиВА ПО ТиЛИВИЗОРА, ЧЕ И НА НЕЯ КОМУНИСТИТЕ УБИЛИ ДеДО И, И КАТ СА НИФИРКА ПЕЕ "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР" МУ-ХА-ХА...
24.05.2019 20:32 / Отговор
Татяна Георгиева Човешката злоба и простотия нямат край.Не е нормално да се говори така за Президента и какво значи президент но нищите духом та Вие обаждате българския народ.Като не може да се гордеете с днешния празник и до му се радвате то поне не пишете глупости.
24.05.2019 21:39 / Отговор
А къде е втората първа, дето не можела да чете? А къде е втората първа, дето не можела да чете? А къде е втората първа, дето не можела да чете? Хорце ли рипка или пък кючече (тоест бели денсче на чист бг язык и на килилица написано, разбираш ли). В неделя - Победа, победа над червените го-ве-да!
25.05.2019 03:10 / Отговор
Ванчо Михайлов Егати и...пРезидента...
25.05.2019 10:31 / Отговор
мими Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2vGdh7g
25.05.2019 15:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив