Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Писателят Христо Стоянов: Вземете научете историята, дами и господа. От Радев до последния „родолюбец“...

Мрежата

Писателят Христо Стоянов: Вземете научете историята, дами и господа. От Радев до последния „родолюбец“...

Писателят Христо Стоянов: Вземете научете историята, дами и господа. От Радев до последния родолюбец... - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на писателя Христо Стоянов

Само да попитам, не друго. Защо Румен Радев не отиде до селцето Сан Стефано на Трети март... Може би защото не знае, че там е сключен някакъв мирен договор и си мисли, че това е станало на Шипка.

Все пак на Шипка боевете са били август предишната, 1877 година. И ако въпросните „родолюбци“ искат да празнуват ден на Освобождението от Османско иго, то събитието е в Сан Стефано на другата година.

Вземете научете историята, дами и господа. От Радев до последния „родолюбец“... Защото останалото са напъни, нали?


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (34)

Тартаковер Само да попитам, не друго. Ясно ли му е на този господин титулуващ се "писател", че монумента на Шипка е само символ ? Там честваме нашата опълченска борба, довела до Освобождението. Истинските битки са станали на съседния връх Св. Никола и Орлово гнездо.
Истински писател се става като преди това си бил добър читател. Така се трупат факти, информацията ти е вярна. В обратния случай си чукча !
Вярно трябва да му се признае, че правилно е подбрал сайта, тук лакомо се поглъща всякаква лъжа. Стига да ти гъделичка политическите страсти.

Завършвам с неговия призив: Вземи научи историята, господине. От себе си до последния „родолюбец“... Защото останалото са напъни, нали?
03.03.2021 13:50 / Отговор
тралала И аз само да попитам, без да ви мъча за отговор, тартаковере! Щом само лъжи се публикуват тук защо, драги ми господине, си най-неуморимият писач? Рядко чета коментари, но нито веднъж не се е случило да не попадна на мнението на тартаковер...
03.03.2021 14:05
Тартаковер @Тралала. Щом четеш рядко коментари, препоръчвам ти да ги четеш по-често. Така ще научиш най-малко две неща. Първото, че лъжите тук са преобладаващи, фактите са изгонени, всъщност не са нужни.(това разбира се, ако имаш критичен, а не политически втвърден поглед).
Второто, че не коментирам толкова често. Но се лаская от мисълта, че коментарите ми са стойностни, защото под тях често изригват над десет политически втвърдени глупци, които със злостна ярост ме коментират и така мултиплицират моя никнейм. Разбира се с различни просташки модификации. По този начин в непредубедения остава впечатлението за един безкрайно повтарящ се "Тартаковер".

А ако аз изпълвам коментарите си с факти, с аргументи, с доказани и неопровержими данни, това лошо ли е? Предпочиташ лъжи и измислици, стига да гъделичкат политическите ти страсти, ли ?
03.03.2021 14:24
Не му обръщайте вниманието на това нищожество, който дори Левски не почита.
03.03.2021 14:33
Софроний Най-обикновен бошевишки идиот си бе, Тартаковер Тъпунгеров!
03.03.2021 21:39
Ливски скок Браво тартакове направо го закупа тоя фалшив "писател" бог знае как е станал посател ,ако е изобщо този за който се представя..тролове сатанистки-уроде продажници на майка България
04.03.2021 07:38
Покажи всички
Този Тарта..... от каква позиция критикува и раздава многословните си мнения уж неоспорими, ами неговото писание с нищо не уборва автора,но тоѝ просто се мултиплицира с това,какъв сбъркан гьон трябва да си за да понасяш и се опиваш от толкова унизителни подигравки и да ги предизвикваш.
03.03.2021 16:52 / Отговор
хахо Днес родоотстъпниците честваха 143 г от Дунавска окупационна област!
03.03.2021 17:42 / Отговор
Б. М. К'во те бъркат? Чествай заедно с тях 3.3, но 03.03.1918. Там поне се дава "освобождение" на 7 държави. И най - важното: УЧАСТВАТ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРИЯ!!!
04.03.2021 08:56
Писател бил??? Значи е трябвало да отидат в Турция в Йошилкьой / бившето Сан Стефано / , за да почетат освобождението на България от турско робство? Турците щяха много да им се зарадват и да ги почерпят с турска баклава и кафе. Вие защо се заяждане? Сякаш сте единствен , който знае къде е подписан договора между турците и руснаците . Та ,той даже е предварителен ! Празнува се на Шипка , защото станалите там боеве са довели до този договор .
03.03.2021 19:26 / Отговор
Писател бил??? Значи е трябвало да отидат в Турция в Йошилкьой / бившето Сан Стефано / , за да почетат освобождението на България от турско робство? Турците щяха много да им се зарадват и да ги почерпят с турска баклава и кафе. Вие защо се заяждане? Сякаш сте единствен , който знае къде е подписан договора между турците и руснаците . Та ,той даже е предварителен ! Празнува се на Шипка , защото станалите там боеве са довели до този договор .
03.03.2021 19:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати