Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Писателят Христо Стоянов за Трифонов: Човек, чел цял живот от аутокю, едва ли има собствени думи

Мрежата

Писателят Христо Стоянов за Трифонов: Човек, чел цял живот от аутокю, едва ли има собствени думи

Снимка:

Писателят Христо Стоянов коментира както винаги много детайлно и цветно политическата ситуация у нас. По думите му, решението Трифонов да не коментира нищо повече от няколко заучени изречения и то написани във фейсбук, е че утре ще излезе да издекламира, каквото са му наредили.

Ето какво написа Стоянов след резултата от изборите думите на Трифонов:

"Днес беше хубав ден за българската демокрация" бяха първите думи на Слави Трифонов след изборната му "победа"... След това каза, че утре ще каже какво са му намислили да прави. Казвам, че са му намислили, защото човек, който си служи с чужди думи при първата си победа не е подготвен да има и втора дума. Всъщност, човек, който цял живот е чел от аутокюто - при това сричайки,  едва ли има и собствени идеи. И тъй като неговите сценаристи влязоха в Парламента той е решил да ползва поне бивш Председател на този Парламент като сценарист.

Вероятно утре в 11.00 часа ще повтори и втората част на репликата на Сашо Йорданов: "А загубилите ще черпя една студена вода"... Дано да му припомнят тези думи на Сашо, защото има вероятност Слави Трифонов да каже нещо свое, а то обикновено е съпроводено с червена точка. А в 11.00 часа точката трябва да е много голяма. Ама много голяма трябва да е червената точка. Иначе нищо ново не очаквам от Слави Трифонов в политиката така, както и в шоуто на Тошко Колев, преминало в негови ръце не се появи нищо ново. Освен червената точка. Освен червеното многоточие...  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още