Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соломон Паси определи лидера на „Възраждане“ за съветски шпионин, той пък го нарече американски резидент „Сюлейман Пуси“

Мрежата

Соломон Паси определи лидера на „Възраждане“ за съветски шпионин, той пък го нарече американски резидент „Сюлейман Пуси“

Снимка:

„Ако търсим съветски шпиони, има ги в кадидатските листи, има ги и в ТВ. Ще ги има ли в Парламента…?“. Това написа в профила си в Twitter Соломон Паси и публикува снимка от интервюто на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред Мария Цънцарова по bTV.

 

Костадинов веднага реагира и не остана по-назад, като набеди Соломон Паси за американски шпионин и го нарече „Сюлейман Пуси“.

Ето какво написа Копейкин, както наричат националиста, в своя профил във Фейсбук:

„Вчерашното ми участие по БТВ в предаването „120 минути“ определено разбуни и възбуди чуждата шпионска мрежа у нас. Един от най-емблематичните резиденти на американския шпионаж у нас, Сюлейман Пуси, се кахъри, че в парламента щели да влязат съветски шпиони, при това е бил толкова развълнуван, че се кахъри с граматични грешки. Но все пак това е разбираемо, човекът не е българин и българският не му е роден език, та да го знае безупречно.

Ех, клети Сюлеймане, в парламента ще влязат български възрожденци, които ще накарат всеки един от вас да си плати за предателствата към България. Тепърва ще се разбира кой, кога и колко пъти е ходил в американското, турското и другите посолства, колко пари е получавал, какво е обещавал и какво е изпълнявал, каква секретна информация е предоставял и какви облаги е получавал за тези си услуги. Ние идем, Сюлеймане, и единственото, което може да те спаси, е еднопосочен билет за САЩ. Но и това ще е временно, защото светът се променя, Сюлеймане, и скоро няма да има място, където да можеш да се скриеш. Толкова по този въпрос! На Сюлейман и всички сюлейманоподобни национални предатели нямам какво повече да кажа, освен да им припомня думите на стария ни боен марш от Балканската война - идем, идем сган проклета, виждай ни и трепери!“.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още