Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цяла България разбра, че „Мата Хари“ е Бобокова. Защо лидерът на „Да, България“ отвлича вниманието в грешна посока

Мрежата

Цяла България разбра, че „Мата Хари“ е Бобокова. Защо лидерът на „Да, България“ отвлича вниманието в грешна посока

От Фейсбук профила на Недялко Недялков

В дебелашко изявление сплетницата Христо Иванов намеква, че бизнесдамата Виолета Сечкова е Мата Хари.

Тоест, дамата, заснела шкафчето на Борисов в битността си на негова любовница.

Това, разбира се, е клевета. Но такива са кадесарските прийоми на клана Бойкикеви. Цяла България вече разбра, че „Мата Хари“ е Христина Бобокова. Интересно защо лидерът на „Да, България“ отвлича вниманието в грешка посока. Дали не е стимулиран от съпруга на шпионката?

Христо Иванов говори като наранена любовница. Всички опоненти на Борисов впрочем говорят по този начин. Мая Манолова е най-баналният пример. Прелъстени и изоставени мъже и жени, които за кратко са си повярвали, че обектът на въжделенията им ще бъде безрезервно предан. И сега отмъщават в горестта си.

Христо Иванов сигурно се заблуждава, че е компетентен по темата със снимките, понеже често е посещавал държавната вила на министър-председателя в Бояна. В качеството си на министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, председателстващ ВСС, основен коалиционен партньор на Борисов, личен приятел, кълнящ се в любов до гроб.

Малцина български политици са посещавали по-редовно от Иванов резиденцията и бащината къща на Борисов в Банкя. Последно папараци го засякоха да заляга край дувара на Бойко заедно с генерал Жуже в отчаян опит да договорят предизборна коалиция за кметските избори в София през есента на 2019 г.

Сега Христо Иванов нарича Сечкова „Мата Хари“, но истината е, че и той е играел тази роля. Поне в морален план.

Не е мъжко един достоен мъж публично да коментира спалнята на друг достоен мъж и жените му. Направо си е женско, кухненско.

Тъпо е и да хапеш ръката, която те е хранила. Тъпо е да говориш за „котараците“, ако години наред си мяучил около премиерската софра.

И това не се отнася само за водевилния кресльо Бойкикев. Повечето герои от „барикадите“ са такива – Манолова, Румен Петков, Делчев, Минеков, Настимир Ананиев и кой ли още не.  


Коментари (11)

Marin Ruseborn Marin Ruseborn
I az sam ot Barikadite i Protesterite
Mersi na nulata(00) Nedjalko Nedjalkov
14.01.2021 15:37 / Отговор
пловдив ти по-скоро си кафявото миризливо съдържимо на двете нули. Не е никакъв повод за гордост да декларираш, че си от протестърите-метежници. Вече сте оттекли в канала всичките вие Отровени Невнятници. За вас на 04.04. късметчето ще бъде ББ4!
14.01.2021 20:08
ГЕРБКП Новият почетен консул на Южна Корея Вили Сечкова е спасила 13 млн в КТБ чрез цесия. Съпругът ѝ Александър Сталийски - горе долу двойно повече. Това се сетих да проверя покрай историята с новия дипломатически статут на дамата. Който дава определени благини. Кола с червени номера. Да зареждаш гориво без да плащаш акциз и ДДС. Да внасяш автомобил, като ти се възстановява ДДСто. Такива неща.
Които бледнеят пред спасяването на осемцифрена сума във фалирала банка. Демонстрация, че някои са по-равни. Защото са приятели на съветската мутра Борисов. Такъв е случая и с нИдялко нИдялков и с милионите, които имаше и той в КТБ и ги изтегли в последния момент.
14.01.2021 17:20 / Отговор
гнус ДСБКП!#КОЙ унищожи България с Масовата Приватизация на сдс97г и дпс!?!#КОЙ?!
14.01.2021 18:37
Дърта мастия ... се загрижила за парите на другите , и защо не ги загубили! Ами питай Орешарски Бе, по негово време гръмна банката и се раздаваха цесиите ! Може и Мая Костинбродска, и тя се натягаше за "Шанс за Орешарски!
14.01.2021 19:24
До дебила ГЕРБ БКП Ти си абсолютен екстремент от червено лилявия кенеф навсякъде си осрал сайта с фекалиите на ПОСРАНО 20
15.01.2021 08:05
Сторм Той Хр.Иванов по коя тема не се изживява като компетентен да попитам?
15.01.2021 12:04 / Отговор
Vanyo защото така му отърва, разбира се.
15.01.2021 12:26 / Отговор
Петър Христо Иванов по принцип никога не е знаел какви ги върши.
16.01.2021 09:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още