Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Огнянов: Дончева с лека ръка ни казва, че няма казус „500к“ и трябва просто да го вярваме?

Мрежата

Владимир Огнянов: Дончева с лека ръка ни казва, че няма казус „500к“ и трябва просто да го вярваме?

Владимир Огнянов: Дончева с лека ръка ни казва, че няма казус 500к и трябва просто да го вярваме? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Владимир Огнянов

Татяна Дончева говори с лека ръка за къщата на Борисов в Барселона, все едно има доказателства за това, а не все едно Специализираната прокуратура на Испания да е прекратила окончателно разследването по подозрения за пране на пари. В същото време с още по-лека ръка ни казва, че няма казус „500к“ и т'ва трябва просто да го вЕрваме, на нея, защото тя го казва. Аха, окей!

Зная, че има много фенове, не знам защо. Явно фенщината е водеща, истината и законите са на заден план, историята и фактите не са важни - яко, нека не се обременяваме с подробности. Така е и с Копейник и ваксинираните му депутати. За мен, проблемът е как информация за здравния статус и то на депутати става обществено достояние. Не съм избирател на Възраждане, това, че те лъжат повече от Корнелия Нинова, е проблем на гласувалите и излъгани от тях. Другото е проблем и за мен и за всекиго, защото е свързан със законността, който следва да бъде основният, но явно пак опираме до фенщина и всичко е точно, когато не са засегнати "нашите".

Двойните стандарти в Отечеството са проблемът, не Сорос, Путин, Борисов, Петков или Международното положение, сори. Винаги е било, винаги ще бъде - Стани, за да седна. Другото са приказки за лека нощ... за деца.

 


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети