Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Каролев за протеста: Публична тайна е, че партии пращат майки и бащи...

Мрежата

Владимир Каролев за протеста: Публична тайна е, че партии пращат майки и бащи...

Снимка:

Който иска да помогне на деца с увреждания, може да направи дарение, а не да плаща за черни знамена и бутафория, казва икономистът

Не само БСП, но и други партии са инфилтрирали активисти на протеста на майки на деца с увреждания. Подобни сигнали непрекъснато валят в социалните мрежи. След като ви разказахме за Десислава Младенова от БСП (вижте ТУК), се натъкваме на информация за друга партийка, която излязла да вика „Оставка“ зад маската на майка.

„Мисля си, че който иска да помогне на деца с увреждания и/или на бездомни деца, може да направи дарение. И да го прави редовно. Макар и с малки суми, ако не може да си позволи. А не да плаща за черни знамена и подобна бутафория като на снимката. И да, всеки има право да протестира. И семействата с деца с увреждания имат нужда от помощ. Но не само от държавата. Но всеки има право и да говори каквото си иска. И по делата им ще ги познаете. Не по приказките. Че “език мой, враг мой” се случва на всеки. От личен опит знам“, пише Каролев.

В коментарите под поста той хвърля и допълнителна яснота върху позицията, която е заел. Той разказва, че е минал покрай протеста и се е убедил, че с протеста се спекулира партийно.

„Днес минах покрай протеста: една “майка” (не знам даже дали е майка), която познавам от периода, в който ДСБ бяха в Реформаторския блок, и тя викаше „Оставка“. Публична тайна е, че и от други партии пращат майки и бащи... Пак казвам, по делата им ги познавам“, написа Каролев.  


Коментари (12)

Кирил Така е, човек, ако иска да помогне ще помогне с каквото може и с каквото намери
23.10.2018 11:02 / Отговор
П.Колев Абе не ги знам какви са, но определено изпълняват нечии поръчки.
23.10.2018 15:07 / Отговор
бойчо Каролев, дари ти бе, чорбаджия пребоядисан! Дарението е едно, законовата уредба на този проблем е друго. Стига си лизал задници. Или оставай политик или си гледай собствените дела.
23.10.2018 15:50 / Отговор
Катя Стоянова Абсолютно правилно за огромно съжаление. Просто се хвърля прах в очите на хората, но всъщност тези протести са напълно платени
23.10.2018 17:28 / Отговор
Дебеликса Ами Валери Симеонов в случая е прав като го казва, но някои хора се правят на ощипани. Естествено, че тези протести са платени и трябва да се направи нещо по въпроса.
23.10.2018 17:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още