Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Младежът, посегнал на полицаи на протеста на Радев - внук на депутат от БСП

Мрежата

ПИК: Младежът, посегнал на полицаи на протеста на Радев - внук на депутат от БСП

Снимка:

Дядо му е д-р Димитър Димитров, бивш депутат от БСП в 37-то Народно събрание

Студентът Евгений Марчев, чиито родители се оплакаха, че е бит от полицаи на протеста в защита на президента Радев, е внук на бивш депутат от БСП, пише ПИК.

Той е син на Евгений Марчев от с. Катунци и д-р Красимира Димитрова от Сандански. Д-р Димитър Димитров, бивш депутат от БСП в 37-то Народно събрание, е неговият дядо.  Д-р Димитров е бил и в ръководството на БСП - Сандански.

Само часове след като бе приет в „Пирогов“, родителите на Марчев потърсиха медиите заради изключително тежкото му състояние. Момчето бе посетено в болницата лично от Румен Радев, което засили интереса към него и случая с попадането му в „Пирогов“.

Последваха информации за изключително тежкото състояние на студента до неговата смърт, което не беше потвърдено от шефа на „Пирогов“.

По информация на „Пик“ при опит да бъде задържан, въпросният студент е оказал съпротива, удряйки главата си, докато полицаите са се опитвали да го усмирят.

Студентът Евгений Марчев впоследствие се самоизписа с мотива, че полицаите са го „тормозели“ и в болницата.

Арестът на студента, който следва в Хага, стана факт след нападение над полицаите в петък вечер, когато униформените, охраняващи сградата на Министерски съвет, бяха замеряни със стъклени бутилки от протестиращите, които в допълнение ги пръскаха и със спирт – атака, която главният секретар на МВР остро разкритикува, тъй като една запалка би имала фатални последствия върху здравето на хората от кордона.  

 


Коментари (6)

Свидетел Аз гледах бТВ, които показаха тази сцена, тези полицаи издърпаха двама беззащитни младежи и започнаха да ги ритат, бият. Те бяха легнали. Това е върховно престъпление на полицията. А физиономиите на полицаите бяха потресаващи, едни дебели дъртаци с фашистки умения.
13.07.2020 10:59 / Отговор
Ами... Не ще да са били чак толкова беззащитни, щом са хвърчали стъклени бутилки и е се е изливал спирт...
13.07.2020 12:30
Peevski Iska da Kaje А ибрикчиите на мутренската хунта от PIK.bg лично ли са видели че е "посегнал на полицаи". И ако да, ще идат ли в съда да го потвърдят и докажат.
Клакьорите на ОПГ ГЕРБ вече се самозабравиха с лъжите и манипулационните си "новини".
13.07.2020 11:25 / Отговор
Български офицер За комунягите от БСП и Червеното им котило само масови разстрели , за това , че бащите и дедите им - Червените БКП каскети избиха без " съд и присъда " - ПО НОЩИТЕ , след 9.Септември.1944 г. - Средната класа и Елита на Българската Нация , при това скрили се зад т.н. " Червена армия " .....!!!
13.07.2020 18:57 / Отговор
Хггф Курви нещастни сте в този сайт. Дядото на това момче е един от най добрите хирурзи и дори баба Ванга пращаше хората при него.
19.07.2020 18:23 / Отговор
Бясна Антикомунист съм. Биографично (който разбрал, разбрал). Може би дядото на момчето вярно е бил депутат от БСП за две години 95-97 - хайде тогава да бият момчето, а? А Бойко с бой ли са го вкарали в Партията? Защото това не се отрича. И с бой ли го накараха да е ибрикчия на Тодор Живков? Разликата между демократите и комунистоидите е, че гледат делата в реално време. И днес, в 21-ви век, нещата се виждат.
20.07.2020 01:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още